by Brorson nisser i eg og valnød 1 meter
  • by Brorson nisser i eg og valnød 1 meter
  • by Brorson nisser store og små
  • by Brorson nisser mørke 1 meter

Nissemor og Nissefar i Eg og Valnød Højde 1 meter

7.500,00 kr.
Inkl. moms

Smukke og stilrene designernisser fra by Brorson

Størrelse: H 100 cm 

Materiale: Eg og valnød

Farve: Brun og mørkebrun

Navne: Hilde & Holger

Nisseparret er designet, produceret og håndlavet i Danmark. Bedre kvalitet og finere håndværk findes ikke.  

Trænisserne er designet harmonisk efter den nordiske stils enkle udtryk. Det betyder at de kan stå fremme altid, ikke bare til jul. Lav et roligt og smukt stilleben med nisserne og måske en blomstervase eller en fin lysestage. Vælg gerne produkter i materialer som metal og keramik for, at skabe en rå kontrast. 
Du kan også vælge at samle hele familien i nisserne og stille dem sammen på eksempelvis reolen eller spisebordet. Mixer du størrelser, former og farver får du et unikt look.

Vælg variant
Antal

Fantastisk imponerende nissepar i smukt egetræ og valnød.

Nisseparret er hånddrejede og designet efter den tidsløse skandinaviske stil. 

Hos by Brorson er det vigtigt at alle vores produkter og produktioner er lavet bæredygtigt. Og netop bæredygtighed er et nøgleord i både vores vision og mission. Derfor er Nissemor og Nissefar lavet i solidt træ, der kan holde gennem mange generationer og kan modstå tidens spor. 
Alt det overskudstræ der opstår i produktionen af nisseparret bliver brugt til både nye og eksisterende produkter. 

Det flotte nissepar er så stort at de kan stå for sig selv mange steder i boligen. Stil dem eksempelvis i entréen som en velkomsthilsen hver gang nogen træder in ad døren. De er også vanvittigt flotte ved siden af pejsen eller brændeovnen, og på hver deres trin på trappen. 
Bor du et hus eller en lejlighed med en fordelingsgang, kan nisserne være med til at bryde den lange gang og skabe roligt liv. 

Holger og Hilde er også rigtigt populære blandt børn, som kan synes at det er rigtigt sjovt lave eksempelvis hyggelige juletørklæder og nisserhuer til dem. Desuden er nisserne så tunge at de med lethed kan modstå et barn der i forbifarten kommer til at rende ind i dem. 

Nisserne er med til at give den ultimative følelse af jul. Har du disse til at stå vil det tydeligt fremgå at i dit hjem fejres julen med stilfuld manér.
Med deres pragtfulde størrelse og lækre design, vil de med garanti imponere og inspirere til flotte komplimenter. 

Nissemor Hilde og nissefar Holger er smukke og dekorative i alle hjem, uanset om du bor moderne, klassisk eller nordisk. 

Prisen er pr. stk.

Nissernes oprindelse

Vidste du, at i den skandinaviske folketro var nissen oprindeligt en husgud? 
Traditionelt holder nissen til i huse, stalde og lader, hvor han har rolle som en beskyttende ånd. Her lister han rundt og tager sig af dyrene, mens han bringer lykke de mennesker der bor der.
Men nisser kan også blive stride. Hvis de ikke føler sig ordenligt behandlet, skræmmer de folk med deres drillerier. Men heldigvis elsker nisser risengrød med en smørklat, så sørg for at forkæle dine hus-nisser og de vil bringe lykke til dit hjem.

Bæredygtighed

Ligesom deres børn, er nissefar Holger og nissemor Hilde produceret i bæredygtigt træ, der kan holde gennem mange generationer.
Hos by Brorson er bæredygtig produktion et krav og vi gør alt hvad vi kan for, at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter

573002 & 573003 1 meter Nissemor & Nissefar i eg / valnød

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Valnød
Farve
Mørkebrun
Størrelse
Nissefar H 100 x Ø 14,8 cm
Nissemor H 100 x Ø 18,1 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om