Produkter

Produkter

BOLIGINDRETNING OG STYLING

by Brorson løser indretningsopgaver fra rådgivning til hele koncepter for både private og erhverv.

Med by Brorson får du en seriøs og kreativ sparringspartner.

Du er altid velkommen til at kontakte Rikke Brorson for et uforpligtende tilbud på telefon +45 2324 0903 eller på rikke@bybrorson.dk

Styling og indretning

Styling og indretning af køkkenmiljøer hos JKE Design Viborg

Styling og indretning

Styling og indretning af loungeområde hos JKE Design Aalborg

Styling og indretning

Styling af køkkenmiljøer hos JKE Design Aalborg

Styling og indretning

Styling af badmiljøer hos JKE Design Aalborg

BOLIGINDRETNING OG STYLING FOR PRIVATE

by Brorson hjælper dig med ombygningsrådgivning, indretning af hele boligen eller enkelte rum - Inde og ude. Ingen indretningsopgaver er for store eller for små.

Smukke og funktionelle omgivelser i dit hjem giver dig mere ro og livsglæde og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der nye behov og krav til ens indretning og i en travl hverdag, kan det være svært at se, hvad der skal til for at få et hjem, I går og drømmer om.

Vi starter altid med en god dialog, hvor vi finder frem til jeres behov, drømme og ønsker.

Efter et besøg i jeres bolig fastsætter vi en endelig pris, inden vi går videre.

Rikke arbejder med visuelle moodboards og interiør, som visualiserer stemning, stil og behov for jer og jeres bolig. Herefter giver vi konkrete idéer til de forskellige rum.

Præsentationen af vores oplæg foregår enten hos os eller hjemme hos jer. Her gennemgår vi boligens rum, ser på farveprøver, materialer, styling, møbler og interiørprodukter. På den måde får vi det hele til at hænge sammen i fælles dialog og finder frem til det, der passer netop til jer.
Vi står også gerne for at indhente tilbud på møbler og interiør.

"Det er vigtigt at slå fast, at jeg indretter hjem og boliger man har lyst til at bo i. Vi skal netop ikke kun bo i en bolig. Vi skal bo i et hjem, som afspejler os og vores personlighed." Citat Rikke Brorson

Står du i en salgssituation, hjælper vi også gerne med styling, som forbedrer dine muligheder for et hurtigere og bedre salg.

Ønsker du vores hjælp til indretning og styling, skal du blot kontakte Rikke pr. mail eller telefon og uddybe, hvilke udfordringer I har.

Telefon: 23240903

rikke@bybrorson.dk

ERHVERVSINDRETNING & STYLING

By Brorson hjælper det lille firma og den store virksomhed med at få firmaprofil, identitet, behov, disponering, stil og stemning til at hænge sammen.

Vores fornemste arbejde er at understøtte virksomhedens værdier i den indretning og styling, vi skaber. I vores opgaver har vi også fokus på medarbejdere og deres daglige trivsel. Glade og tilpasse medarbejdere skaber livsglæde og bedre resultater for både den enkelte og virksomheden som helhed!

Vi tilbyder også styling og dekorering af vinduer og butikker og står også for butiksindretninger samt udarbejdelse af messestande.

Med mere end 10 års erfaringer og vellykkede opgaver, kan Rikke med garanti også hjælpe dig og / eller din virksomhed.

Ønsker du vores hjælp til indretning og styling, skal du blot kontakte Rikke pr. mail eller telefon og uddybe, hvilke ønsker og udfordringer I har.

Telefon: 23240903

rikke@bybrorson.dk