Trænisser i lyst træ fra by Brorson

Nissemor og Nissefar i Egetræ og Ahorn

400,00 kr.
Inkl. moms

Smuk nissefar fra by Brorson.

Størrelse: H 25 cm

Materiale: eg og ahorn

Farve: natur, mørk brun

Navne: Fridia & Frederik

Den harmoniske sammensætning af materialevalg og nissernes form udgør tilsammen et unikt og tidløst udtryk. Nisserne kan stå alene, men er også meget smukke, hvis man mixer form og størrelser. 
En fin måde at blande nisserne på kunne også være, at alle hunkøn er i denne lyse variant og alle hankøn er i den flotte mørke variant af eg og valnød. Eller at alle nisseforældre er mørke og nissebørnene er lyse. Det er kun fantasien, der sætter grænser og du kan skabe præcist det udtryk du gerne vil.

Du kan vælge mellem mor Fridia, der har runde kvindelige former og far Frederik, der er traditionel og maskulin med sine brede skuldre.

Vælg variant
Antal

Nissemor eller nissefar i ahorn/eg fra by Brorson

Smukke og stilrene designernisser i eg og ahorn fra by Brorson. Nisseparret er designet og hånddrejet i Danmark.

Materialevalget af eg og ahorn er hentet med inspiration fra skovbundens smukke og intense farver.

Nisserne er oplagte at bruge i julen, men med deres klassiske og tidløse form og udtryk er de et dekorativt indslag i boligen året rundt. De kan nemt bruges i alle sæsoner og giver et ekstra flot udtryk sammen med eksempelvis en lysestage eller en vase med sæsonens blomster. 

Vælg mellem nissefar med brede skuldre og runde nissemor, der har kjole på. Bland gerne nissemor og nissefar med børnene, nissedreng og nissepige. Er din familie sammenbragt kan nisserne med fordel repræsentere både forældre, bonusforældre, søskende osv. Vi garanterer at det vil skabe glæde blandt alle familiens børn, at se hele deres familie være med. 
Hos by Brorson synes vi også at det er super flot hvis du blander de lyse og de mørke nisser. Det er med til at skabe en ægte familie, hvor alle er forskellige. Desuden har vi erfaret at mange synes det er svært at vælge mellem varianterne egetræ/ahorn og egetræ/valnød - men det behøver du heldigvis ikke. Bland varianterne med hinanden og få et helt unikt udtryk. 

Frederik og Fridia er pakket enkeltvis i flot gaveæske/rør.

Prisen er pr. stk.

Nissernes oprindelse

Vidste du, at i den skandinaviske folketro var nissen oprindeligt en husgud? 
Traditionelt holder nissen til i huse, stalde og lader, hvor han har rolle som en beskyttende ånd. Her lister han rundt og tager sig af dyrene, mens han bringer lykke de mennesker der bor der.
Men nisser kan også blive stride. Hvis de ikke føler sig ordenligt behandlet, skræmmer de folk med deres drillerier. Men heldigvis elsker nisser risengrød med en smørklat, så sørg for at forkæle dine hus-nisser og de vil bringe lykke til dit hjem.

Bæredygtighed

Ligesom deres børn, er nissemor Fridia og nissefar Frederik produceret i bæredygtigt træ, der kan holde gennem mange generationer.
Hos by Brorson er bæredygtig produktion et krav og vi gør alt hvad vi kan for, at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter.

574001F-574001M Elf Ahorn/Eg

Produktinformation

Materiale
Ahorn
Egetræ
Farve
Natur
Størrelse
Nissefar: H 25,0 cm x Ø 4,8 cm
Nissemor: H 25,0 cm x Ø 5,4 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om