TAPASARRANGEMENT

by Brorson afholder inspirerende tapasarrangementer med mulighed for shopping i butikken. 

Book en spændende tapasaften hos by Brorson og nyd et lækkert arrangement i hyggeligt selskab med kollegaer, venner, naboer og familie.

Vi sørger for lækker tapas, vin og vand samt kaffe og te, som I nyder i roligt selskab med hinanden en times tid. Mens I fortsætter med at nyde mad og drkke fortæller Rikke om hendes virksomhed, hvordan det hele startede, produktudvikling, design, leverandørudfordringer, naturens råvarer, bæredygtighed, social ansvarlighed, faldgruber og sejre og meget, meget mere. Rikke besvarer alle spørgsmål der måtte dukke op undervejs.

Derefter er det tid til at strække ben og I får rig mulighed for at gå på opdagelse i butikkens spændende og inspirerende udvalg af boligtilbehør og designprodukter.

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer og give jer et spændende og hyggeligt tapasarrangement i Butik by Brorson.

 • Tapasarrangement hos...

  295,00 kr.

  Pris: 295 ,- pr. kuvert inkl. tapas, vin & kaffe/te

  Antal:

  Min. 12 personer

  Max. 16 personer

  Hos by Brorson vil vi gerne give jer mulighed for, at komme og nyde en hyggelig og afslappet aften med skøn tapas. I bestemmer datoen.

  Tag dine venner, arbejdskollegaer eller naboer med til et spændende aftenarrangement, hvor I bliver forkælet med lækker tapas, vin, kaffe og te, samt mulighed for at shoppe alt i butikken.

  Undervejs vil Rikke vil give jer et eksklusivt indblik i sin virksomhed, tanker bag hendes designs og fortælle om, hvordan bæredygtighed og dansk produktion kan gå hånd i hånd.

  I skal blot læne jer godt tilbage og have en fantastisk aften. 

  Book antallet af personer her og ring til Rikke på 23240903 ang. hvilken dato, I ønsker at komme til tapas.