Brunchbræt

Danskproduceret brunchbræt i olieret eg og røget eg. Dansk produceret brunchbræt i bæredygtigt eg.

Dette brunchbræt er utrolig anvendelig til at alle slags retter og måltider.

Brug brunchbræt som tallerken ved servering af morgenmad, brunch, frokostretter, tapas, sushi eller ved servering af kager og desserter. Brunbræt med hul til krus, vinglas og skål samt et hul til det blødkogte æg, til pesto, aioli, soya m.m.

Brunchbræt er et meget populært bræt til en autentisk og naturlig servering - både i hjemmet og i restauranter. Find de håndlavede brunchbræt i eg hos by Brorson.

  • Brunchbræt i Olieret...

    400,00 kr.

    Danskproduceret brunchbræt med udfræsning til skåle, krus og glas

    Størrelse: H 1,5 x L 33,5 x B 15,5 cm 

    Hul størrelse: Ø 6,7 cm / Ø 3,2 cm

    Materiale: Eg

    Farve: Natur 

    Brunchbrættet er fremstillet i bæredygtigt egetræ. Brunchbrættet er mættet med en god bioolie, der er godkendt til fødevarer.

    Brug brunchbrættet som tallerken ved servering af morgenmad, brunch, frokostretter, tapas og ikke mindst sushi.

    Den store hul udskæring er velegnet til flere typer krus, vinglas, champagneglas eller cognac glas, og det lille hul til f.eks. et blødkogt æg, aioli, pesto, syltede ingefær m.m.

    Brug også brunchbrættet til servering af kaffe og kage og udnyt det mindre hul til creme og andet lækkert tilbehør til kage. 

  • Brunchbræt i Røget Eg...

    400,00 kr.

    Størrelse: H 1,5 x L 33,5 x B 15,5 cm 

    Hul størrelse: Ø 6,7 cm / Ø 3,2 cm

    Materiale: Eg

    Farve: Røget eg, mørk

    Danskproduceret brunchbræt til servering af brunch, kager, tapas og sushi

    Brunchbrættet er fremstillet i røget egetræ og mættet med en fødevaregodkendt bioolie.

    Brug brunchbrættet som tallerken ved servering af morgenmad, brunch, frokostretter og ikke mindst tapas.

    Det store hul passer til vinglas og krus, mens det mindre hul er tiltænkt et blødkogt æg, pesto, aioli m.m.

    Brug også brunchbrættet til servering af kaffe og kage og udnyt det mindre hul til creme og andet lækkert tilbehør til kage. 


    Brunchbrættet er også perfekt at bruge under sejllads, da krus, glas og vinglas står godt og solidt i udskæringen på brættet.