Lamper

Lamper

Lamper

Når man indretter skal der være lys i boligens hjørner, da det giver den optimale hygge og velvære i et rum. Stil lamper i krogene, på hylderne eller i karmen, hvor der er plads. by Brorson har lamper, som passer ind i flere af boligens rum.  

 • Bordlampe i sandfarvet...

  199,00 kr.

  Bordlampe i sandfarvet jern med skærm, der kan vippes til den ønskede position.

  1,5 m sort polyesterledning.

  E14-fatning.

  Maks. 15 watt.

  Størrelse: 15 x 11 x 28,5 cm.

  Bordlampen har et industrielt design, som passer godt til en minimalistisk boligindretning. Den kan f.eks. bruges på kontoret eller på sengebordet.

 • Fog lanterne i sort og...

  650,00 kr.

  Fog lanterne i sort/hvid marmor look fra House Doctor

  Størrelse: H 20 cm x Ø 20 cm 

  Materiale: glas og træ

  Farve: Hvid/sort 

  Dekorativ belysning fra House Doctor

  Marmor er populært og denne unikke lyskilde vil med sit smukke ydre skabe stil i alle rum. Låget er lavet af glas med en mat overflade i marmor look. Bunden er lavet i sort træ, som giver en flot materiale kontrast. Anbring et LED-lys inde i den og sæt toppen på igen og du har en diskret lampe. Ikke en læselampe, men en elegant erstatning for et stearinglys. 

 • Study hvid bordlampe

  450,00 kr.

  Stilren og enkel bordlampe fra Woud

  BEMÆRK! KUN 1 STK. TILBAGE!

  Den hvide bordlampe Study fra Woud har et tydeligt og enkel formsprog. Bordlampen er støbt i ét stykke metal, som giver et minimalistisk look og som passer godt ind i den skandinaviske indretning, hvor enkelthed og æstetik er i fokus.

  Bordlampen er designet til at stå på skrivebordet, hvor det direkte lys giver et godt arbejdslys. Bordlampen er også flot at bruge på en konsol i stue eller køkken og som sengelampe på natbordet i soveværelse og børneværelse.