Store by Brorson nisser i eg og ahorn 1 meter

Nissemor og Nissefar i Ahorn og Eg Højde 100 cm

7.500,00 kr.
Inkl. moms

Imponerende designnisser fra by Brorson

Størrelse: H 100 cm

Materiale: Eg og ahorn

Farve: Natur og brun

Navne: Johanne & Jakob

Fantastisk flotte og stilrene designernisser i egetræ og ahorn, som er hånddrejede i Danmark.
Træsorterne eg og ahorn er valg med inspiration fra de danske skoves rolige og livlige farver.

Sammensætningen af materialerne og nissernes rene design udgør et harmonisk, unikt of tidsløst udtryk. Derfor behøver nisserne ikke kun stå fremme ved juletid, men kan bruges som en fast del af indretningen og skabe smukke stilleben sammen med eksempelvis en flot gulvplante.
Nisseparret er også flotte hvis du mixer størrelse, form og farver. 

Vælg mellem nissefar Jakob med stærke, brede skuldre & nissemor Johanne der er rund og blød i sin kjole. 

Prisen er pr. stk.

Vælg variant
Antal

Fantastisk imponerende gulvnisser fra by Brorson

Disse smukke, håndlavede trænisser er så unikke og kan bruges på mange forskellige måder. Stil dem eksempelvis i entréen hvor de kan byde alle velkomne eller ved siden af brændeovnen. De gør sig også virkelig flot på hver deres trin på trappen.

Hver nisse er hånddrejet i Danmark, hvilket gør at der ikke findes to nisser der er ens. Derfor er dine nisser kun dine. 

Nisseparret er designet på sådan en måde, at de altid kan stå fremme - ikke kun ved juletid. Vi har set flere af vores kunder der har nisserne til at stå fremme altid og så til jul får nisserne måske et strikket tørklæde på - det synes vi er så sød en idé. Her kan du også med fordel inddrage dine børn i en hyggelig juletradition med at lave nyt tilbehør til Nissemor og Nissefar. prøv eksempelvis at strikke nissehuer til dem. Vi garanterer at børnene vil synes det er sjovt.

Med deres pragtfulde størrelse og smukke, dekorative design vil nisseparret med garanti høste mange komplimenter og imponerende blikke fra både familie og venner. De er essensen af det ultimative juleudtryk og giver indtrykket af, at hos dig bliver julen fejret med flot, stilren manér. 

Prisen er pr. stk.

Nissernes oprindelse

Vidste du, at i den skandinaviske folketro var nissen oprindeligt en husgud? 
Traditionelt holder nissen til i huse, stalde og lader, hvor han har rolle som en beskyttende ånd. Her lister han rundt og tager sig af dyrene, mens han bringer lykke de mennesker der bor der.
Men nisser kan også blive stride. Hvis de ikke føler sig ordenligt behandlet, skræmmer de folk med deres drillerier. Men heldigvis elsker nisser risengrød med en smørklat, så sørg for at forkæle dine hus-nisser og de vil bringe lykke til dit hjem.

Bæredygtighed

Alle by Brorsons nisser er designet med bæredygtighed som et absolut must. Hos os er det essentielt at alle vores produkter er miljøvenlige og holdbare. Dette medfører at alt overskudstræ der kommer fra produktionen, bliver brugt både som inspiration til nye, spændende produkter og i allerede eksisterende produkter. Intet må gå til spilde.Derfor er materialevalget også faldet på solidt egetræ og ahorn, da disse træsorter er kendt for deres holdbarhed og resistens overfor tidens tegn. Dette betyder alt nissemor Johanne og nissefar Jakob kan gå i arv gennem generationer og være til glæde mange år i fremtiden. 

573002 & 573003, Nissemor & Nissefar i ahorn / eg, 1 meter

Produktinformation

Materiale
Ahorn
Egetræ
Farve
Natur
Størrelse
Nissefar: H 100 x Ø 14,8 cm
Nissemor: H 100 x Ø 18,1 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om