Produkter

Produkter

Profil

Bag by Brorson står designer og ejer, Rikke Brorson.

Med udgangspunkt i Rikkes fascination af og respekt for naturen har hun i mere end et årti designet bæredygtige og klimavenlige produkter, som spottes af bl.a de ypperste restauranter, f.eks. den 3. stjernede Michelin restaurant Geranium. Ligesom det for by Brorson, er et kvalitetsstempel, at Boligmagasinet BO BEDRE brander vores designs.

Rikke har et utal af jern i ilden! Rikke designer og produktudvikler samt står for salg og markedsføring. Ida og Clara har styr på en masse praktiske opgaver med både produktion, butik og leverancer. Alt i alt et team af "girlpower," som med hver sin kreativitet og sans for detaljer, er med til at styrke den seriøsitet for kvalitet, som kendetegner by Brorson.


Rikke Brorson i godt selskab på FoodexpoRikke i godt selskab på Foodexpo med nye samarbejdspartnere fra Italien.

Camilla Vestereng - Agent for by BrorsonSøde Camilla er vores smilende agent på Fyn og Sjælland.

Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.

Clara

Dygtige Clara pakker både gaver og leverancer ind til perfektion. Hun har total styr på det.

Ida

Uundværlige Ida sørger for, at vi når alt til tiden og hun får topkarakter.

by Brorson - Made in Denmark

by Brorson designer og fremstiller boligtilbehør og designprodukter baseret på kvalitet, lokal dansk produktion, bæredygtighed samt social ansvarlighed.

Det har vi gjort i mere end et årti og vi er stolte af det!

Vores designline er stilren og i et enkel formsprog til brug gennem generationer.

Vores mål er at producere klimavenligt og bæredygtigt lokalt i Danmark med særlig fokus på høj kvalitet og social ansvarlighed. Vi støtter og producerer også på beskyttede værksteder for mennesker med sociale handicaps.

I og med at vi designer og fremstiller vores designs i Danmark har vi mulighed for at følge processen og tilblivelsen af vores produkter på tætteste hold og dermed mindske vores CO2 aftryk.

Vores tætte kontakt til vores producenter og vores egen interesse i at følge arbejdsgangene har resulteret i en, efter vores overbevisning, bæredygtig og klimavenlig succes. Alt går op i en højere enhed, hvor alle ressourcer er tænkt ind, ingen materialer går til spilde, vi bibeholder og skaber danske arbejdspladser og gør os ligeledes umage omkring indpakning i bæredygtige materialer.

Certificeret egetræ er vores foretrukne materiale, da det magiske ved egetræ er, at hvert eneste stykke træ har sit eget udtryk, historie og vilje, men vi produktudvikler også i metal, læder og øko-tex bomuld.

Kort fortalt, så vægter vi ærlighed og gennemsigtighed, et højt serviceniveau, omsorg for mennesker og miljø, høj kvalitet og godt håndværk.

Alt sammen baseret på god jysk ordentlighed!

by Brorson sælger til bolig- og designbranchen, gastro- og køkkenbranchen, hoteller og restauranter samt livsstilsbranchen.

Oplev også hele vores udvalg i vores butik ved Viborg, Butik by Brorson. Butikken er åben fredage kl. 12-17 & lørdage kl. 10-14 og efter aftale.