Produkter

Produkter

Profil

Bag by Brorson står designer og ejer, Rikke Brorson.

Med udgangspunkt i Rikkes fascination af og respekt for naturen har hun i mere end et årti designet bæredygtige og klimavenlige produkter, som spottes af bl.a de ypperste restauranter, f.eks. den 3. stjernede Michelin restaurant Geranium. Ligesom det for by Brorson, er et kvalitetsstempel, at Boligmagasinet BO BEDRE brander vores designs.

Rikke har et utal af jern i ilden! Rikke designer og produktudvikler samt står for salg og markedsføring. Ida og Clara har styr på en masse praktiske opgaver med både produktion, butik og leverancer. Alt i alt et team af "girlpower," som med hver sin kreativitet og sans for detaljer, er med til at styrke den seriøsitet for kvalitet, som kendetegner by Brorson.

Rikke Brorson

Rikke i sit es på en skøn Formland Messe med masser af glade kunder.

Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.

Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.

Clara

Dygtige Clara pakker både gaver og leverancer ind til perfektion. Hun har total styr på det.

Ida

Uundværlige Ida sørger for, at vi når alt til tiden og hun får topkarakter.

by Brorson - Made in Denmark

by Brorson har siden 2009 designet interiør og boligtilbehør til nordiske hjem med særlig fokus på produkter til køkkenet. 

Vores design er stilrent og i et enkelt formsprog.

Vores mål er at producere klimavenligt og bæredygtigt lokalt i Danmark med særlig fokus på social ansvarlighed og høj kvalitet.

I og med at vi designer og fremstiller vores designs i Danmark har vi mulighed for at følge processen og tilblivelsen af vores produkter på tætteste hold og dermed mindske vores CO2 aftryk.

Vores tætte kontakt til vores producenter og vores egen interesse i at følge arbejdsgangene har resulteret i en, efter vores overbevisning, bæredygtig og klimavenlig succes. Alt går op i en højere enhed, hvor alle ressourcer er tænkt ind, ingen materialer går til spilde, vi bibeholder og skaber danske arbejdspladser og gør os ligeledes umage omkring indpakning i bæredygtige materialer.

Certificeret egetræ er vores foretrukne materiale, da det magiske ved egetræ er, at hvert eneste stykke træ har sit eget udtryk, historie og vilje, men vi produktudvikler også i metal, læder og øko-tex bomuld.

by Brorson sælger til bolig- og designforretninger, livsstils- og jagtforretninger, hoteller og restauranter.

Oplev også hele vores udvalg i vores butik ved Viborg, Butik by Brorson. Butikken er åben fredage kl. 12-17 & lørdage kl. 10-14 og efter aftale.