Produkter

Produkter

Profil

Rikke Brorson har en dyb fascination af naturen, og har i mere end et årti designet produkter, som spottes af bl.a de ypperste restauranter, f.eks. den 3. stjernede Michelin restaurant Geranium. Ligesom det for by Brorson, er et kvalitetsstempel, at Boligmagasinet BO BEDRE har valgt at brande vores designs utallige gange.

Rikke har et utal af jern i ilden! Rikke designer og produktudvikler samt står for salg og markedsføring. Ida og Clara har styr på en masse praktiske opgaver med både produktion, butik og leverancer. Alt i alt et team af "girlpower," som med hver sin kreativitet og sans for detaljer, er med til at styrke den seriøsitet for kvalitet, som kendetegner by Brorson.

Rikke Brorson

Rikke i sit es på en skøn Formland Messe med masser af glade kunder.

Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.

Skønne Mamba møder trofast hver dag og er en fast del af vores glade team.

Clara

Dygtige Clara pakker både gaver og leverancer ind til perfektion. Hun har total styr på det.

Ida

Uundværlige Ida sørger for, at vi når alt til tiden og hun får topkarakter.

by Brorson - Made in Denmark

by Brorson har siden 2009 designet interiør til nordiske hjem og især køkkenet. Egetræ er vores foretrukne materiale, men vi produktudvikler også i metal., læder og øko-tex bomuld.

Vores design er enkelt med fokus på, at bæredygtighed, holdbarhed, kvalitet og finish skal erstatte ”køb og smid væk” kulturen.

by Brorson kan i 2022 stolt berette at 98% af vores designprodukter er produceret lokalt i Danmark, ligesom bæredygtighed, kvalitet, holdbarhed og æstetik er vores ypperste målsætning. Når man som os, producerer sit design i Danmark har vi mulighed for at følge processen og tilblivelsen af vores produkter på tætteste hold.

Vores kontakt til vores producent og vores egen interesse i at følge arbejdsgangen har resulteret i en, efter vores overbevisning, bæredygtig succes. Alt går op i en højere enhed, alle ressourcer er tænkt ind, ingen materialer går til spilde, vi skaber danske arbejdspladser, og gør os ligeledes umage omkring indpakning i bæredygtige materialer.

by Brorson har mere end 500 forhandlere i Europa, ligesom vores butik er åben om fredage kl. 12-17 & lørdage kl. 10-14 og efter aftale. Vi glædes ganske enkelt over vores arbejde hver eneste dag.