BY BRORSON 

Hos by Brorson finder du danske designprodukter lavet med omhu og kærlighed. 

Vi designer vores produkter ud fra det enkle og naturlige skandinaviske formsprog.

Vi har fokus på at opretholde en høj kvalitet og designe gennemarbejdede produkter, der gør en forskel i hverdagen.

 

 

TIDLØST DESIGN I ÆRLIGE MATERIALER

"Jeg skaber tidsløse, funktionelle designprodukter, der har et højt kvalitetsniveau. Jeg har stor fokus på lokal produktion her i landet og ikke mindst bæredygtig produktionFor mig er materialerne også meget vigtige, og jeg holder af ærlige materialer som træ, metal, skind og tekstiler. Vores produkter er skabt med henblik på at holde gennem flere generationer"

 

Min forkærlighed til naturen og naturlige materialer skinner tydeligt igennem i vores produkter. Naturen går aldrig af mode. Der er noget universelt ved naturen, og det er der også for mig. Jeg tror på bæredygtighed og producerer med omtanke for miljø, mennesker og natur. Størstedelen af mine produkter er håndlavede og danskproducerede. Det gør at hvert enkelt produkt er unikt og personligt og det æstetiske udtryk er i højsædet.

 

DANSK DESIGN PRODUCERET I DANMARK

Dansk design produceret i Danmark er en af visionerne og hjørnestenene hos by Brorson. Lokal og miljøvenlig produktion i Danmark udgør over 95% af produktsortimentet.


HISTORIEN BAG
Grundlæggeren bag designvirksomheden er Rikke Brorson, der stiftede by Brorson i 2010.

Med behov for kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet i hverdagen designer Rikke Brorson boligprodukter til den kvalitetsbevidste bruger. Inspirationen til produkterne udspringer i naturen og hverdagslivet i et forsøg på at kombinere funktionalitet, kvalitet og et simpelt liv. 


BY BRORSONS PRODUKTSORTIMENT

By Brorson producerer alt til boligens mange rum, bl.a. baderum, stue og entré, men særligt udvalget af køkkenprodukter er vokset betydeligt. Dette ses tydeligt i den meget rå, naturlige og funktionelle gastronomiserie, som består af adskillige skærebræt, tapasbræt og serveringsbræt i certificeret egetræ. Disse produkter har flere restauranter og hoteller allerede implementeret som en fast del af deres servering i restauranterne.

by Brorson leverer også specialløsninger og designer og producerer også efter ønske.

 

Se by Brorson produktvideo

Se inspirationsvideo fra Formland

Se TV Midt/Vest optagelser om by Brorson

 

 

"TIDEN ER TIL AT KØBE MINDRE I EN BEDRE KVALITET. JEG PRODUCERER FORDI DET SKAL GIVE MENING - OGSÅ FOR MILJØETS OG FOR FREMTIDENS SKYLD. 

MED NATUREN SOM INSPIRATIONSKILDE DESIGNER JEG TIDLØST SKANDINAVISK BOLIGDESIGN UNDER BRANDET BY BRORSON. 

 

DET BETYDER UTROLIG MEGET FOR MIG, AT PRODUKTERNE PRODUCERES PÅ EN MILJØRIGTIG MÅDE OG MEGET GERNE LOKALT I DANMARK. DET ER OGSÅ MEGET VIGTIGT, AT PRODUKTERNE HAR EN LANG LEVETID OG ER INDBEGREBET AF KVALITET. VI BENYTTER HOVEDSAGELIGT DANSKE SPECIALLEVERANDØRER, DER PRODUCERER MED OMTANKE FOR MILJØ OG MENNESKER. 

 

PRODUKTSIDEN BLIVER LØBENDE UDVIDET OG OMFATTER NU OGSÅ NYHEDER SOM METALHYLDER, TOILETRULLEHOLDERE, KØKKENRULLEHOLDERE OG KNIVMAGNETER."

Rikke Brorson