by Brorson interiør jul

Nissepige og Nissedreng i Ahorn og Egetræ

300,00 kr.
Inkl. moms

Super søde nissebørn fra by Brorson.

Størrelse: H 18,5 cm

Materiale: eg og ahorn

Farve: natur og mørk brun

Navne: Astrid & Aske

Nissebørnene er designet, produceret og håndlavet i Danmark. 

De er designet i den smukke og enkle nordiske stil, som passer ind til alle hjem og er lavet i solidt egetræ og ahorn. 

Nissepige og Nissedreng er perfekte at bruge i julen, men deres klassiske og tidsløse form gør, at de også kan stå fremme resten af året. 
Bland dem meget gerne med vores Nissemor og Nissefar, så hele familien er til stede. Blander du yderligere med både de lyse og de mørke nisser, får du er flot udtryk der stensikkert er helt særligt. 

Vælg mellem nissepigen Astrid med fin kjole på og nissedrengen Aske med små, brede skuldre.

Nissebørnene er pakket enkeltvis i flot gaveæske/rør.

Vælg variant
Antal

Søde og flotte nissebørn i smukt lyst egetræ og ahorn. 

De fine trænissebørn er hånddrejede i Danmark og der findes ikke to nisser der er ens. Derfor garanterer vi dig helt særlige, unikke nissebørn der kan sættes sammen med Nissemor og Nissefar i samme nuancer. 
Du kan også blande både nissebørn- og voksne i både den lyse og den mørke variant. Har du en stor børneflok, kan det eksempelvis være sjovt have alle pigerne repræsenteret i eg og ahorn varianten, og alle drengene i eg og valnød. Eller omvendt. Det er kun fantasien der sætter grænser og vi synes bestem at du skal lege med dine sammensætninger og farvenuancer.

Nissepigen og nissedrengen er oplagte at give som advents- eller kalendergaver og vil med sikkerhed vække glæde hos den heldige modtager. 
Nissebørnene er lavet i solidt træ, hvilket betyder at de er yderst holdbare og derfor også kan bruges som legenisser til de små. Har dine børn eksempelvis et dukkehus, kan nissebørnene passe rigtig godt ind i en juleleg.
De kan naturligvis også bruges til at repræsentere jeres egen hus-nisse og vil være rigtig fine at have til at så ved siden af nissens hoveddør.   

Stil din nissefamilie i vindueskarmen, på skænken, reolen eller måske sammen med kalenderlyset på spisebordet for et virkelig hyggeligt, nordisk julelook. 
Nisserne er designet så fint og enkelt, at de ikke kun behøver blive hentet fram til jul. De kan sagtens stå fremme hele året og vil være rigtig søde sammen med en blomstervase eller lysestage. 

Nissernes oprindelse

Vidste du, at i den skandinaviske folketro var nissen oprindeligt en husgud? 
Traditionelt holder nissen til i huse, stalde og lader, hvor han har rolle som en beskyttende ånd. Her lister han rundt og tager sig af dyrene, mens han bringer lykke de mennesker der bor der.
Men nisser kan også blive stride. Hvis de ikke føler sig ordenligt behandlet, skræmmer de folk med deres drillerier. Men heldigvis elsker nisser risengrød med en smørklat, så sørg for at forkæle dine hus-nisser og de vil bringe lykke til dit hjem.

Bæredygtighed

Ligesom deres forældre og bedsteforældre er Aske og Astrid produceret i bæredygtigt træ, der kan holde gennem mange generationer. Hos by Brorson er bæredygtig produktion et krav og vi gør alt hvad vi kan for, at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter. 

574000F-574000M Nissebørn Ahorn/Eg

Produktinformation

Materiale
Ahorn
Egetræ
Farve
Natur
Størrelse
Nissedreng: H 18,5 cm x Ø 3,5 cm
Nissepige: H 18,5 cm x Ø 4,0 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om