by Brorson nisser i mørkt egetræ

Nissepige og Nissedreng i Eg og Valnød

300,00 kr.
Inkl. moms

Nissepige og nissedreng fra by Brorson.

Størrelse: H 18,5 cm

Materiale: eg og valnød

Farve: brun og mørk brun

Navne: Caroline & Christian

Super søde nissebørn i smukt egetræ og valnød, der er designet og håndlavede i Danmark.


Brug de søde nissebørn, Christian og Caroline, som særlige advents- eller kalendergaver og glæd dem du holder af. Kombinerer du nissebørnene med deres nisseforældre, Esben og Ellen, kan hele din familie blive flot repræsenteret. 
Du kan også vælge at variere mellem de mørke eg/valnød nisser med de lyse eg/ahorn nisser, og få et helt unikt look, hvor din families forskelligheder kommer til udtryk.

Vores trænisser er designet efter den smukke og enkle nordiske stil, som gør dem brugbare hele året rundt - ikke kun til jul.

Vælg variant
Antal

Fine og søde nissebørn i flot egetræ og valnød.

Trænissebørnene er designet og hånddrejede i Danmark, så der findes ikke to nisser der er ens. Du får derfor nissebørn som er komplet unikke og med fordel kan kombinereres med deres nisseforældre i både den mørke eg/valnød variant og den lyse eg/ahorn variant. 
Du har en enestående mulighed for genskabe din egen familie i form af disse flotte nissebørn og deres forældre. Brug forskellige nisser til at repræsentere forskellige familiemedlemmer og få en imponerende samling af de populære nisser. Stil dem eksempelvis ved hvert familiemedlems faste plads ved spisebordet, i en klynge på sofabordet eller spredt gennem boligen på reoler og i vindueskarme. Der er så mange muligheder for at indrette dig med hele nissefamilie, at det kun er din egen fantasi der sætter grænser. 


Nissebørnenes fine form gør dem behagelige for små børnehænder og de kan derfor også bruges som legenisser i dukkehuset. Det solide materiale af træ gør, at nisserne er modstandsdygtige og kan holde til at blive håndteret af børn. 
Trænissebørnene er perfekte til den særlige advents- eller kalendergave og vil med garanti skabe glæde hos både børn og voksne.

Nissernes oprindelse

Vidste du, at i den skandinaviske folketro var nissen oprindeligt en husgud? 
Traditionelt holder nissen til i huse, stalde og lader, hvor han har rolle som en beskyttende ånd. Her lister han rundt og tager sig af dyrene, mens han bringer lykke de mennesker der bor der.
Men nisser kan også blive stride. Hvis de ikke føler sig ordenligt behandlet, skræmmer de folk med deres drillerier. Men heldigvis elsker nisser risengrød med en smørklat, så sørg for at forkæle dine hus-nisser og de vil bringe lykke til dit hjem.


Bæredygtighed

Ligesom deres forældre og bedsteforældre er Christian og Caroline produceret i bæredygtigt træ, der kan holde gennem mange generationer. Hos by Brorson er bæredygtig produktion et krav og vi gør alt hvad vi kan for, at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter. 

573000 & 573001, Nissebørn i eg / valnød

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Valnød
Farve
Mørkebrun
Størrelse
Nissedreng: H 18,5 cm x Ø 3,5 cm
Nissepige: H 18,5 cm x Ø 4,0 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om