CUT Vægkrukke i hvid keramik størrelse large

155,00 kr.
Inkl. moms

Smuk og enkel vægkrukke i keramik

Størrelse: H 17 x B 15 x D 10 cm

Materiale: Keramik

Farve: Hvid

Lager: Ja

Stilfuld, klassisk og funktionel vægkrukke i keramik, med glaseret inderside der gør den velegnet til beplantning. Vægkrukken er mat hvid, som er diskret på en hvid væg eller som kontrast på en farvet væg. 

Med denne flotte væghængte krukke er det nemt at skabe et unikt og levende udtryk på din væg.

Kombinér grønne planter med sæsonens blomster og få en lille botanisk have ind i dit hjem. 
Du kan også bruge CUT til opbevaring af eksempelvis grydeskeer m.m. i køkkenet. 


Miks flere størrelser af CUT vægkrukkerne og få en smuk og unik sammensætning på din væg.

Antal

Super flot væghængt urtepotteskjuler fra det svenske brand DBKD. 


DBKDs produkter kendetegnes ved deres brug af rå materialer og det strømlinede, nordiske design. 

Netop dette nordiske design gør, at produkterne kan inddrages som en del af indretningen i samtlige typer hjem. 
Denne fine urtepotteskjuler er lavet til at blive hængt op på og væggen, og derved spare planteplads på borde, gulve, reoler mm. Mange stiller deres planter disse steder hvilket kan skabe en tung og rodet følelse. Med DBKDs 'Cut' kan du undgå dette og være kreativ med at indrette dine planter opad. 
En hjemmedesignet plantevæg er med til at skabe rum og liv til dit hjem, og så ser det virkelig flot ud sammen med den kunst du måtte have på væggen. 

Noget af det rigtig smarte ved at hænge dine planter op på væggen er også, at du skåner dine planter for direkte sollys. Dette kan nemlig tørre planterne ud og gør de flotte grønne blade gullige. 
Men det er faktisk ikke kun planter urtepotteskjuleren kan bruges til. Den kan bruges i samtlige af boligens rum - du skal bare bruge din fantasi. Brug den eksempelvis i entréen til opbevaring af familiens nøgler, på badeværelset til føntørrer og barbermaskine, eller måske i soveværelset til læsebrillerne og mobiltelefonen.

Du kan også kombinere urtepotteskjuleren i eksempelvis køkkenet. Hæng et par stykker op til krydderurter og en til opbevaring af grydeskeer for et sjovere, opdateret køkken. Potten kan også bruges til have opvaskebørster og skuresvampe i. Til børne- eller teenageværelset er potteskjuleren ideel til at have småt legetøj eller smykker i. 


'Cut' potteskjuleren har to huller på bagsiden hvor der både kan indsættes søm eller skruer. Det betyder at det er rigtig nemt at hænge potten op og sikrer at den hænger godt fast på væggen. 

Væghængt krukke, Hvid, Large, DBKD

Produktinformation

Materiale
Keramik
Farve
Hvid
Størrelse
H 17 x B 15 x D 10 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om