CUT X-large vægkrukke i farverne dust og hvid

320,00 kr.
Inkl. moms

Flot, stor væghængt urtepotteskjuler i keramik

Størrelse: H 24 x B 21 x Ø 14 cm

Materiale: Keramik

Farve: Dust og Hvid

Lager: Ja

Urtepotteskjuleren er designet i DBKDs sædvanlige klassiske, stilfulde udtryk og fås i en flot dust farve og hvid. Farven gør sig flot både på almindeligt hvide vægge men er også en rigtig smuk, mørk kontrast på farvede vægge.

Indvendigt er urtepotten glaseret, hvilket gør den perfekt til planter. Brug den til fine grønne planter og sæsonens blomster og skab en interessant og levende plantevæg som er helt din egen.

Cut serien er kendetegnende for den enkle nordiske stil. Dette gør at urtepotteskjuleren passer ind i alle hjem, uanset om du bor klassisk, moderne, farverigt osv.

Vælg farve
Antal

Smart og moderne urtepotteskjuler til at hænge op på væggen. Det svenske brand DBKD har designet denne flotte 'Cut' serie af væghængte potteskjulere, der er lavet i keramik. Med deres glaserede inderside er potteskjulerne perfekte til at sætte planter i. 
Du får mulighed for at skabe din helt egen, personlige plantevæg som du kan style efter dine helt egne ønsker. Hører du til dem der næsten ikke kan få nok af de grønne vidundere i dit hjem, kan du være meget udtryksfuld og lave en helt væg af planter af forskellig art. Det kan være med til at give et friskt og moderne pust til din bolig, uden at du skal ud og bruge en helt formue.
Er du mere til lidt færre planter kan du med fordel integrere urtepotteskjuleren sammen med din kunst på væggene og skabe et mere levende look.

Urtepotteskjuleren behøver dog ikke udelukkende bruges til planter - du  kan også have dem i køkkenet til grydeskeer, opvaskebørster og selvfølgelig friske, velduftende krydderurter.
I soveværelset er potteskjuleren god at have ved siden af sengen til mobiltelefonen eller læsebrillerne, så de ikke ligger og flyder på sengebordet.
På badeværelset er potteskjuleren ideel til opbevaring af føntørre og fladejern, og på grund af det keramiske materiale, kan du sagtens sætte det varme fladejern deri.

'Cut' urtepotteskjuleren er lavet med to huller på bagsiden. Disse huller er til søm eller skruer og gør, at potteskjuleren er super let at hænge op og tage ned igen.

Du kan også med fordel vælge at bruge dine urtepotteskjulere ude på altanen eller terrassen. Bor du eksempelvis i lejlighed og har en altan, kan du spare både bord- og gulvplads ved at placere dine planter på væggen og dermed indrette opad. Dette gælder naturligvis også selv du har en stor altan eller terrasse.

Synes du at børne- eller teenageværelset trænger til lidt grønt, er den smukke potteskjuler også god at bruge her. Til de mindre børn kan potten hænges i en højde, der holder dem uden for rækkevidde for nysgerrige børnefingre. Og vi tror at de fleste teenagers vil have godt af lidt ekstra hjælp til det gode indeklima, men er dette ikke tilfældet, kan potten bruges til opbevaring af smykker, opladere mm. 
 

Væghængt urtepotte, Dust eller Hvid, X-large DBKD

Produktinformation

Materiale
Keramik
Farve
Dust
Hvid
Størrelse
H 24 x B 21 x Ø 14 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om