CUT Large vægkrukke i smuk dust farve fra DBKD

155,00 kr.
Inkl. moms

Smuk og enkel vægkrukke og potteskjuler til ophæng på væg

Størrelse: H 17 x B 15 x D 10 cm

Materiale: Keramik

Farve: Dust

Lager: Ja

Endelig kan vi præsentere et endnu større udvalg af de stilfulde og super dekorative vægkrukker i keramik fra svenske DBKD.

Vægkrukken er glaseret indvendigt og er dermed velegnet til beplantning af grønne planter og smukke blomster.

Vægkrukken er i en skøn mat dust farve, som tilfører boligindretningen en blød og varm farve

Med denne flotte væghængte krukke er det nemt at skabe et unikt og levende udtryk på din væg.

Miks og match med både store og små vægkrukker fra DBKD i flere farver og skab din egen smukke plantevæg.

Antal

Super flot væghængt vægkrukke fra det svenske brand DBKD. 


DBKDs produkter kendetegnes ved deres brug af rå materialer og det strømlinede, nordiske design. 

Netop dette nordiske design gør, at produkterne kan inddrages som en del af indretningen i samtlige typer hjem. 
Denne fine vægkrukke er lavet til at blive hængt op på og væggen, og derved spare planteplads på borde, gulve, reoler mm. Mange stiller deres planter disse steder hvilket kan skabe en tung og rodet følelse. Med DBKDs 'Cut' kan du undgå dette og være kreativ med at indrette dine planter opad. 
En hjemmedesignet plantevæg er med til at skabe rum og liv til dit hjem, og så ser det virkelig flot ud sammen med den kunst du måtte have på væggen. 

Noget af det rigtig smarte ved at hænge dine planter op på væggen er også, at du skåner dine planter for direkte sollys. Dette kan nemlig tørre planterne ud og gør de flotte grønne blade gullige. 
Men det er faktisk ikke kun planter vægkrukken kan bruges til. Den kan bruges i samtlige af boligens rum - du skal bare bruge din fantasi. Brug den eksempelvis i entréen til opbevaring af familiens nøgler, på badeværelset til børster og make-up pensler, eller måske i soveværelset til læsebrillerne og mobiltelefonen.

Du kan også kombinere vægkrukken i eksempelvis køkkenet. Hæng et par stykker op til krydderurter og en til opbevaring af grydeskeer for et mere opdateret køkken. Vægkrukken kan også bruges til have opvaskebørster og skuresvampe i. Til børne- eller teenageværelset er vægkrukken ideel til at have mindre stykker legetøj eller smykker i. 

Vi bruger også de fine vægkrukker til krydderurter udendørs under udhæng. På den måde har vi friske krydderurter ved hånden, når vi griller.


'Cut' vægkrukken har to huller på bagsiden hvor der både kan indsættes søm eller skruer. Det betyder at det er rigtig nemt at hænge krukken op og sikrer at den hænger godt og stabilt på væggen. 

Vægkrukke, Dust, Large, DBKD

Produktinformation

Materiale
Keramik
Farve
Dust
Størrelse
H 17 x B 15 x D 10 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om