CUT Vægkrukke i Hvid Keramik X-large

320,00 kr.
Inkl. moms

Flot, stor væghængt urtepotteskjuler i keramik, fra svenske DBKD.

Størrelse: H 24 x B 21 x Ø 14 cm

Materiale: Keramik

Farve: Hvid

Lager: Ja

Urtepotteskjuleren er designet i DBKDs sædvanlige klassiske, stilfulde udtryk og er i en flot stilren hvid farve.

Indvendigt er vægkrukken / urtepotten glaseret, hvilket gør den perfekt til beplantning. Brug den til smukke grønne planter og sæsonens blomster, og skab en interessant og levende plantevæg som er helt din egen.

DBKD har designet 'Cut' serien på en måde der er kendetegnende for den rå og enkle nordiske stil. Dette gør at urtepotteskjuleren passer ind i alle hjem, uanset om du bor klassisk, moderne, farverigt, skandinavisk osv.  

Antal

Smart og moderne urtepotteskjuler til at hænge op på væggen. 

Det svenske brand DBKD har designet denne flotte 'Cut' serie af væghængte potteskjulere, der er lavet i keramik. Med deres glaserede inderside er potteskjulerne perfekte til at sætte planter i. 
Du får mulighed for at skabe din helt egen, personlige plantevæg som du kan style efter dine helt egne ønsker.

Hører du til dem der næsten ikke kan få nok af de grønne vidundere i dit hjem, kan du være meget udtryksfuld og lave en helt væg af planter af forskellig art. Det kan være med til at give et friskt og moderne pust til din bolig, uden at du skal ud og bruge en helt formue.
Er du mere til lidt færre planter kan du med fordel integrere urtepotteskjuleren sammen med din kunst på væggene og skabe et mere levende look.

Urtepotteskjuleren behøver dog ikke udelukkende bruges til planter - du  kan også have dem i køkkenet til grydeskeer, opvaskebørster og selvfølgelig friske, velduftende krydderurter.
I soveværelset er potteskjuleren god at have ved siden af sengen til mobiltelefonen eller læsebrillerne, så de ikke ligger og flyder på sengebordet.
På badeværelset er potteskjuleren ideel til opbevaring af føntørre og fladejern, og på grund af det keramiske materiale, kan du sagtens sætte det varme fladejern deri.

Den hvide vægkrukke kan med stilsikker hånd bruges på hvide vægge, men ved at bruge den hvide krukke på en farvet væg, skaber du fokus på krukken og giver væggen kant og personlighed.


'Cut' urtepotteskjuleren er lavet med to huller på bagsiden. Disse huller er til søm eller skruer og gør, at potteskjuleren er super let at hænge op og tage ned igen.

Du kan også med fordel vælge at bruge dine urtepotteskjulere ude på altanen eller terrassen. Bor du eksempelvis i lejlighed og har en altan, kan du spare både bord- og gulvplads ved at placere dine planter på væggen og dermed indrette opad. Dette gælder naturligvis også selv du har en stor altan eller terrasse.

Synes du at børne- eller teenageværelset trænger til lidt grønt, er den smukke potteskjuler også god at bruge her. Til de mindre børn kan potten hænges i en højde, der holder dem uden for rækkevidde for nysgerrige børnefingre. Og vi tror at de fleste teenagers vil have godt af lidt ekstra hjælp til det gode indeklima, men er dette ikke tilfældet, kan potten bruges til opbevaring af smykker, opladere mm. 
 

Væghængt urtepotte, Hvid, X-large DBKD

Produktinformation

Materiale
Keramik
Farve
Hvid
Størrelse
H 24 x B 21 x Ø 14 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om