Circle lysestage i natur eg fra by brorson

Circle Lysestage & Adventsstage i Natur Eg

795,00 kr.
Inkl. moms

Circle lysestage fra by Brorson

Mål: H 4 cm x Ø 20 cm

Materiale: Eg

Farve: Natur

Fleksibel stage til hele året

Circle stagen er med sit enkle og skarpe design indbegrebet af nordisk stil, og stagens fleksibilitet giver den flere forskellige udtryk, og den er derfor anvendelig hele året.  

Stagen er cirkelrund, udført i formspændt eg af højeste kvalitet.

Der medfølger 4 lysholdere til lysestagen.

Hver stage er individuel med træets åretegninger og lyseholderne griber smukt om den skarpt skårne cirkel og her er tale om flot dansk håndværk.

Brug stagen året rundt med 1, 2, 3 lysholdere eller 4 til advent: Det er muligt at tilkøbe flere lysholdere.

Pynt stagen med en gren eller kugler til jul, eller lav et smukt stilleben, med Circle stagen stående på et af by Brorsons metalbakker.

Antal

Circle lysestage fra by Brorson

Med Circle stagens enkle design og dens fleksible muligheder passer den til enhver anledning og man kan veksle mellem dens udtryk. Brug den med 1 lys, to, tre, 4 til advent eller tilkøb flere lyseholdere. Pynt den med en koglegren eller kugler til jul, ligesom den er utrolig smuk som et stilleben på et af By Brorsons bakker.

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Circle stagen lavet i bæredygtigt egetræ, som kan holde gennem mange generationer. Hos os er bæredygtighed et krav og vi gør alt, hvad vi kan for at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter.  

Og det er noget vi sætter stor pris på, ligesom vores produkter produceres i Danmark og skaber arbejdspladser. Circle stagen er ideudviklet ud fra en trærest, som opstod under produktionen af Circle æsker, og på den måde er alle ressourcer brugt og vi har undgået materialespild. Vi passer på naturen. Circle lysestagen passer til kronelys, bedelys og keglelys. Hver metalindsats kan nemt og praktisk rengøres for stearin ved at prikke i hullet under metalholderen. Lad aldrig stearin brænde helt ned. Lyset skal slukkes når det når metalindsatsen. Lad ikke lysetagen blive våd.

Vi er fuldstændig sikker på, at dette er gaven til både ham og hende. Man vælger selv, om den skal have et feminint udtryk med lidt pynt, eller om den blot skal stå enkel og maskulin i sit udtryk. En oplagt gaveidé, som holder i mange år. Circle stagen i natur er utrolig smuk med alle farver af lys, du kan bruge kronelys, rustikke lys eller keglelys i flere højder, ligesom laklys også er smukke som kontrast til det rå træ. 

by Brorson - Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af det minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at prøve og røre den lækre kvalitet i vores butik ved Viborg.

571370 Circle Lysestage i natur eg, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Eg
Farve
Natur
Størrelse
H 4 cm x Ø 20 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om