Lysestage og adventsstage fra by Brorson

Circle Lysestage og Adventsstage i Sort Eg til 4 Lys

795,00 kr.
Inkl. moms

Circle lysestage fra by Brorson.

Størrelse: H 4 x Ø 20 cm

Materiale: Eg

Farve: Sort

Fleksibel stage til hele året !

Circle stagen er med sit enkle og skarpe design indbegrebet af nordisk stil, og stagens fleksibilitet giver den flere forskellige udtryk, og den er derfor anvendelig hele året. 

Stagen er cirkelrund, udført i formspændt eg af højeste kvalitet. Circle stagen fås i lys eg, røget eg samt sort.

Hver stage er individuel med træets åretegninger og lyseholderne griber smukt om den skarpt skårne cirkel og her er tale om flot dansk håndværk.

Brug stagen med 1 lyskop, to, tre eller 4 til advent, ligesom man kan tilkøbe flere.

Pynt stagen med en gren eller kugler til jul, eller lav et smukt stilleben, med circle stagen stående på et af by Brorsons metalbakker

Antal

Circle lysestage fra by Brorson

Med Circle stagens enkle design og dens fleksible muligheder passer den til enhver anledning og man kan veksle mellem dens udtryk. Brug den med 1 lys, to, tre, 4 til advent eller tilkøb flere lyseholdere. Pynt den med en koglegren eller kugler til jul, ligesom den er utrolig smuk som et stilleben på et af By Brorsons bakker

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Circle stagen lavet i bæredygtigt egetræ, som kan holde gennem mange generationer. Hos os er bæredygtighed et krav og vi gør alt, hvad vi kan for at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter.  

Og det er noget vi sætter stor pris på, ligesom vores produkter produceres i Danmark og skaber arbejdspladser. Circle stagen er ideudviklet ud fra en trærest, som opstod under produktionen af Circle æsker, og på den måde er alle ressourcer brugt og vi har undgået materialespild. Vi passer på naturen. Circle lysestagen passer til kronelys, bedelys og keglelys. Hver metalindsats kan nemt og praktisk rengøres for stearin ved at prikke i hullet under metalholderen. Lad aldrig stearin brænde helt ned. Lyset skal slukkes når det når metalindsatsen. Lad ikke lysetagen blive våd.

Vi er fuldstændig sikker på, at dette er gaven til både ham og hende. Man vælger selv, om den skal have et feminint udtryk med lidt pynt, eller om den blot skal stå enkel og maskulin i sit udtryk. En oplagt gaveidé, som holder i mange år. Den sorte Circle stage er utrolig smuk med alle farver af lys, du kan bruge kronelys, rustikke lys, keglelys i forskellig højde, ligesom laklys er en flot kontrast til træet.

by Brorson - Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af det minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at prøve og røre den lækre kvalitet i vores butik ved Viborg.

Ligesom alle andre by Brorsons træprodukter er Circle lysestagen lavet i FSC certificeret egetræ. Det betyder, at der ikke fældes mere træ i en given skov, end skoven selv kan nå at reproducere. Dvs. når der fældes et træ plantes der et nyt.

571372 Circle Lysestage i sort eg, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Eg
Farve
Sort
Størrelse
H 4 x Ø 20 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om