Hvid lysestage fra by brorson

Lysestage Simple i Hvidt Metal

395,00 kr.
Inkl. moms

Simple lysestage i pulverlakeret metal fra by Brorson.

Størrelse: H 3,5 x Ø 17 cm

Materiale: Metal

Farve: Hvid

Hvid lysestage fra by Brorson til kronelys og høje kertelys.

Rikke Brorson står bag designet på denne stilrene Simple lysestage, der med sit enkle og organiske formsprog er smuk i sig selv.

Tanken bag formen på lysestagen er, at man med få virkemidler kan pynte stagen ved at lægge smukke ting fra f.eks. naturen som sten fra havet og kogler fra skoven på pladen og dermed skabe et personligt og varierende udtryk på lysestagen.

Simple lysestagen står stabilt på bordet og der er taget højde for, at brandsikkerheden er i top, da hele stagen er fremstillet i metal.

Lysestagen er fremstillet i hvidmalet metal og naturligvis produceret lokalt i Jylland.

Antal

Dekorationslysestage i hvid metal fra by Brorson

Med denne skønne lysestage i hvidmalet metal, er det nemt at skabe hygge i boligen. Lysestagen har en smuk og enkel form, som indbyder til, at du bruger dekorationsfladen til at pynte med flotte figurer og skaber dit eget, unikke udtryk.

Du kan også dekorere med kviste fra haven, kastanjer eller måske fine fugleæg. Du kan være så kreativ som du har lyst til og lave dit helt eget stilleben med dine yndlings pyntegenstande. 

Med denne stilrene lysestage fra by Brorson kan du tilpasse dit stilleben efter sæson og højtid, og skabe varierede designelementer til din bolig.  

Lysestagen er perfekt på et lille bord i entréen, reolen i stuen eller i vindueskarmen, som et fint og meget dekorativt indslag.
Er du mere praktisk anlagt og vil gerne have, at dine ting både er smukke og brugbare, kan du placere lysestagen på spisebordet og stille salt- og peberbøssen på den. 

Stagens hul til lys passer perfekt til kronelys og bedelys. Vil du gerne have et mere nostalgisk look, anbefaler by Brorson, at du bruger håndlavede kertelys, der er en smuk hilsen til fortiden. 

571345 Lysestage, Simple white, Dansk design

Produktinformation

Materiale
Metal
Farve
Hvid
Størrelse
H 3,5 x Ø 17,0 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om