Liste over varer efter mærke House Doctor

House Doctor - Smukt boligtilbehør

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed, som de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen står bag. De er alle udstyret med kreative gener, og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden. 

House Doctor producerer alt fra lamper, lysestager, krukker, figurer m.m. Find et bredt udvalg af lækre produkter fra House Doctor på www.bybrorson.dk

 • Blomstervase - Ruka -...

  100,00 kr.

  Ruka vase - Mokka/sortnistret - House Doctor 

  Skab hurtigt og nemt et nyt look i stuen ved blot at tilføje en ny vase - en lille forandring kan nemlig gøre den store forskel - Og med Ruka fra House Doctor får du en smuk og dekorativ vase, der med sit unikke formsprog tilfører et anderledes og personligt look til din indretning.  

  Den smukke brune/sortnistrede farve er med til at skabe kontrast og liv i boligen, og vasen er fremstillet i fajance, som giver den et rustikt og råt udtryk.  Brug vasen, til grene eller blomster fra haven, på spisebordet eller i vindueskarmen - Blomstervasen er også smuk uden blomster.

 • Bordlampe m. flot lys,...

  950,00 kr.

  Gratis levering!

  Flot stilren kubix bordlampe

  Sort bordlampe i et stilrent design og råt look fra House Doctor. Flot i vindueskarm, på reol og natbord eller på skrivebord.

  Bordlampen passer fantastisk godt sammen med by Lassens stringente Kubus lysestager. 

 • Dørmåtte, Gummimåtte,...

  175,00 kr.

  Stilren dørmåtte i kraftig gummi

  Stilren og praktisk gummimåtte fra House Doctor med smukt geometrisk mønster. Dørmåtten er i en rigtig god og kraftig kvalitet og kan bruges året rundt udendørs.

  Gummimåtten er perfekt til alle indgangspartier i hjemmet.

  Læg den ved hoveddøren eller terrassen, og den vil beskytte dine gulve mod det skidt og snavs, der tages med ind udefra.

  Måtten ligger fast og godt på underlaget og kan bruges både inden- og udendørs og i alt slags vejr. 

 • Fakkel - Havefakkel -...

  170,00 kr.

  Fakkel til have, terrasse og sommerhus

  Stemningsfuld og stilren havefakkel fra House Doctor 

  Fantastisk flot udendørs havefakkel i minimalistisk og stilrent design fra House Doctor.

  Havefaklen er produceret i sortlakeret metal og er monteret på et langt spyd, så du nemt kan sætte den, hvor du ønsker.

  Faklen er utrolig dekorativ i haven, når ilden lyser faklen op.

  Faklen er utrolig dekorativ, når ilden lyser faklen op. Brug faklen som et hyggeligt og stemningsfuldt element i indretningen af haven, terrassen og ved hoveddøren.

  Hæld lampeolie i beholderen på faklen, sæt ild til og nyd lyset, som det brænder og lyser flot op.

 • Fyrfadsstage,...

  140,00 kr.

  Smuk fyrfadsstage i gråbrunt glas

  Utroligt flot og dekorativ fyrfadsstage fra House Doctor. 

  Fyrfadsstagen er lavet af glas i en flot gråbrun farve og som giver det fineste smukke skær, når der er lys i den.

  Fyrfadsstagen har en smuk rund og lav form, som pynter alle steder.

  Brug fyrfadsstagen i stuen, på spisebordet og i entréen for at skabe et hyggeligt og stilfuldt miljø og stemning.

 • Fyrfadsstage, Wilma...

  50,00 kr.

  Wilma fyrfadsstage fra House Doctor

  Med denne skønne fyrfadsstage - Wilma - fra House Doctor får du et helt unikt lys gennem de små huller, når lyset er tændt. Wilma hjælper med at skabe en afslappet og behagelig atmosfære i ethvert rum i huset.

  Wilma er lavet af jern med en skøn coating i messing. Fyrfadsstagen er smuk for sig selv, men kon også kombineres med andre dekorative stager og vaser -  så kan du skabe dit eget helt personlige udtryk, der passer lige præcis til din bolig og dit humør. Wilma måler 8 cm i diameter og 8,5 cm i højden.

 • Grydeske - Akacietræ -...

  45,00 kr.

  Grydeske fra House Doctor

  Grydeske i enkel og funktionel design og meget dekorativ i naturlig træ, som bare bliver flot patineret med tiden.

  Grydeskeen er perfekt til gryder og pander med og uden belægning, f.eks. til de håndsmedede pander fra de Buyer.

 • House Doctor bordlampe...

  999,00 kr.

  Kubix lampe i messing

  Den kendte Kubix bordlampe fra House Doctor som allerede findes i sort, kan nu også fåes i messing. Bordlampen i messing fra House Doctor giver et stilrent design og råt look i din boligindretning.

  Kubix bordlampen kan bruges mange steder rundt i huset f.eks. i vindueskarm, på reol og natbord eller på skrivebordet. Lige meget hvor du ønsker at benytte den, giver den et roligt og blidt lys som skaber ro.

  Kubix bordlampe - En klassiker

  Den klassiske bordlampe passer fantastisk godt sammen med by Lassens stringente Kubus lysestager. Mix f.eks. det stilrene interiør med det rå eller romantiske interiør, og giv din bolig mere personlighed og sjæl.

 • Julestjerne - Lys grå...

  40,00 kr.

  Julestjerne - Star - fra House Doctor - 2 stk.

  Star fra House Doctor er en smuk gråjulestjerne lavet af papir, som passer ind i langt de flestes julehjem - og med disse ornamenter kan du hurtigt og nemt gøre din julepyntning enkel og smuk.

  Stjernen kommer med en grå snor, så du nemt kan hænge den op i vinduerne, på dit juletræ eller på en af dine grønne planter i hjemmet - kombiner dem med andre i forskellige størrelser og farver og skab dit helt eget juleudtryk.

  Star måler 25 cm i bredden og kommer i en pakke med to stk. - kan nemt foldes sammen, så du kan bruge dem igen år efter år.

 • Julestjerner - Star -...

  40,00 kr.

  Julestjerne - Star - fra House Doctor - 2 stk.

  Star fra House Doctor er en skøn hvid julestjerne lavet af papir, som passer ind i langt de flestes julehjem - og med disse ornamenter kan du hurtigt og nemt gøre din julepyntning enkel og smuk.

  Stjernen kommer med en hvid snor, så du nemt kan hænge den op i vinduerne, på dit juletræ eller på en af dine grønne planter i hjemmet - kombiner dem med andre størrelser og skab dit helt eget personlige juleudtryk.

  Star måler 25 cm. i bredden og kommer i en pakke med to stk. - kan nemt foldes sammen, så du kan bruge dem igen år efter år.

 • kuglepen m. sort blæk,...

  25,00 kr.

  Pakke med 3 lækre kuglepenne

  Skønne kuglepenne med sort blæk fra House Doctors kontorserie Monograph.

  Skriv med stil med disse fine kuglepenne og frisk dit kontor op med de flotte farver.

 • Kuglepen, all paper, 3...

  25,00 kr.

  Sæt med 3 stilfulde kuglepenne fra House Doctor

  Skønne kuglepenne med sort blæk fra House Doctors kontorserie Monograph.

  Pakke med 3 lækre kuglepenne med papiromslag og tubelåg.

  Det giver en fantastisk følelse af lethed, når du skriver med disse lækre kuglepenne med 100% papiromslag.

  Kuglepennene er for dig, der kan lide en god kuglepen, der skriver godt og samtidig tilføjer et stilfuldt look til bordet på kontoret.

  Disse kuglepenne er også gode at have med i tasken på farten.

 • Lanterne - Ova -...

  330,00 kr.

  Lanterne i rattan fra House Doctor

  Med lanterner kan du skabe den perfekte hyggelige og varme atmosfære i indretningen - og med Ova lanternen fra House Doctor får du en smuk lanterne i flettet rattan på metalstel og med glasindsats til bloklys og metal hank.

  Lanternens naturlige look passer perfekt til det nordiske og moderne hjem samtidig med, at den skaber hygge. du kan både bruge lanternen alene i fx. entréen og byd dine gæster velkomne på smukkeste vis. Eller stil den sammen med andre lanterne for et hyggeligt og roligt udtryk. 

  Skab også den helt rigtige og hyggelig stemning med lanternerne i udestuen, sommerhuset og kolonihavehuset og tag dem med på terrassen i sommermånederne.

  Ova fås i 2 størrelser her på shoppen.

 • Opbevaring m. låg,...

  29,00 kr.

  Memo æske fra House Doctor

  Retro æske i kraftigt pap med låg fra House Doctor.

  Brug den til dekoration, til opbevaring af fine ting, på badeværelset til make-up børster og på kontoret som holder til blyanter, farver og pensler.

  Fin æske til små penge - brug den evt. også som værtindegave og fyld den med noget lækkert!

 • Opbevaringskasser,...

  350,00 kr.

  2 Opbevaringskasser i grønt ruskind

   

  Her får du luksus for små penge! 

  Dette skønne sæt består af 2 opbevaringskasser beklædt med smukt og elegant mørkegrønt ruskind. 

  Stil kasserne synlige i en reol eller på en konsol i stuen og nyd det smukke grønne look, der er mere end trendy i indretningen.  Opbevaringskasserne er også gode til at holde orden på kontoret.

  Brug opbevaringskasserne som smykkeskrin, til tegneartikler, til breve, tørklæder, fotos og andre ting, som du værdsætter højt.

 • Rattan lanterne - Ova...

  260,00 kr.

  Lanterne i rattan fra House Doctor

  Med lanterner kan du skabe den perfekte hyggelige og varme atmosfære i indretningen - og med den rustikke Ova lanterne fra House Doctor får du en smuk lanterne i flettet rattan på metalstel og med glasindsats til bloklys og metal hank - fås i 2 størrelser her på shoppen.

  Lanternens naturlige look passer perfekt til det nordiske og moderne hjem samtidig med, at den skaber hygge. Du kan både bruge lanternen alene i fx. entréen og byd dine gæster velkomne på smukkeste vis. Eller stil den sammen med andre lanterne for et hyggeligt og roligt udtryk. 

  Skab også den helt rigtige og hyggelig stemning med lanternerne i udestuen, sommerhuset og kolonihavehuset og tag dem med på terrassen i sommermånederne.

 • S krog, Sort, House...

  10,00 kr.

  S-krog fra House Doctor

  Enkel, flot og stilren S-krog i sort aluminium fra House Doctor - perfekt til opbevaring af dit køkkenudstyr, viskestykker eller overtøj.

  Du kan også bruge S-krogen på en bøjlestang i dit køkken, entréen eller soveværelset - en smart og enkel mulighed for at hænge lidt ekstra tøj på din eksisterende knageløsning

 • Tallerken /...

  50,00 kr.

  Sød lille trætallerken i akacietræ

  Oval trætallerken i akacietræ fra House Doctor.

  Brug disse smukke og dekorative trætallerkner til hverdag eller fest og sæt naturen i højsædet.

  Du kan også bruge trætallerknerne som fade og anrette dine kokkerier på smukkeste vis.

 • Vasketøjspose / kurv /...

  0,00 kr.

  Vasketøjspose Woods fra House Doctor

  Kun 1 stk. tilbage!

  Fantastisk vasketøjspose Woods fra House Doctor med det fineste mønster - den ideelle opbevaringsløsning i ethvert moderne hjem, og ikke blot til vasketøjet, men også til legetøj på børneværelset eller til puder og plaider i opholdsstuen. 

  Posen er også utrolig flot som skjuler til en stor plante.

  Woods kurven har to praktiske håndtag, som gør den nem at flytte rundt om det er i hjemmet, til og fra vaskekælderen eller til og fra efterskolen.

  Man kan også vælge at hænge posen på en knage. Kurven er utrolig rummelig og samtidig et smart indslag i indretningen.

  Vasketøjsposen er coated indvendig, så den ikke er modtagelig for snavs.

  Vasketøjsposen er afstivet og derfor kan den stå af sig selv uden at falde sammen.

 • Wilma tealight /...

  99,00 kr.

  Wilma fyrfadsstage fra House Doctor

  Med denne skønne fyrfadsstage - Wilma - fra House Doctor får du et helt unikt lys gennem de små huller, når lyset er tændt. Wilma hjælper med at skabe en afslappet og behagelig atmosfære i ethvert rum i huset.

  Wilma er lavet af jern med en skøn coating i messing. Fyrfadsstagen er smuk for sig selv, men kon også kombineres med andre dekorative stager og vaser -  så kan du skabe dit eget helt personlige udtryk, der passer lige præcis til din bolig og dit humør. Wilma måler 9,5 cm i diameter og 16 cm i højden.

 • Yogataske / Shopper -...

  275,00 kr.

  Rummelig og smart taske fra House Doctor

  Skøn og rummelig taske fra House Doctor - den perfekte yogataske. Om du bruger tasken til træning, når du skal på weekend-tur eller ud at rejse, så bliver weekendtasken din trofaste følgesvend. 

  Tasken er stor og rummelig med plads til alle dine ting. Weekend tasken er lavet i kraftig kanvas i en skøn armygrøn med små læderdetaljer og to udvendige lommer. Tasken er lukket med en trykknap. Weekend tasken har også to praktiske håndtag, så du nemt kan bære den over skulderen.

  Tasken må ikke vaskes i maskinen, men skal renses.