Tapasbræt i Røget Eg med Håndtag Flip

400,00 kr.
Inkl. moms

Flip-tapasbræt i røget eg fra by Brorson.

Størrelse: H 1,8 x L 43 x B 15 cm 

Hul størrelse: D 7 cm

Materiale: eg

Farve: røget eg, mørk brun 

Lækkert tapasbræt i nordisk design. Brug brættet til at portionsanrette brunch eller tapas. På tapasbrættets ene side finder du en fordybning der passer perfekt til en skål med aioli eller et køligt glas hvidvin. På den anden side af brættet har du et perfekt serveringsbræt til at anrette den lækreste tapas.

Tapasbrættet er også ideelt til at servere en kop eftermiddagskaffe med et par smagfulde chokolader eller et stykke af din yndlingskage. Fordybningen i brættet passer perfekt til by Brorson krus eller andre kaffe- og tekrus fra bl.a. Royal Copenhagen.

Flip tapasbrættet fås også i smukt olieret eg her.

Antal

Flip tapasbræt med håndtag fra by Brorson

Lækkert tapasbræt i naturligt, nordisk design. Brug brættet til at portionsanrette lækker brunch eller tapas for dine gæster. På tapasbrættets ene side finder du en fordybning der passer perfekt til en skål med aioli eller et køligt glas hvidvin. På den anden side af brættet har du et perfekt serveringsbræt til at anrette den lækreste tapas til dine middagsgæster.
Tapasbrættet er også ideelt til at servere en skøn kop eftermiddagskaffe med et par smagfulde chokolader eller et stykke af din yndlingskage. Fordybningen i brættet passer perfekt til by Brorson krus eller andre kaffe- og tekrus fra bl.a. Royal Copenhagen.

Brættet er behandlet med fødevaregodkendt bioolie som gør, at maden kan serveres direkte på brættet.

Tapasbrættet har et praktisk håndtag der gør det let at bære brættet direkte til bordet. Brættet vejer ikke særlig meget, så du kan let bære et bræt i hver hånd, også når de er anrettet. Håndtaget er slebet hele vejen rundt, hvilket gør det behageligt for hånden at holde ved.
I toppen af tapasbrættets håndtag er der udfræset et hul, der gør det let at hænge brættet op når du ikke bruger det. Hæng tapasbrættet på en krog eller sæt en læderstrop i for at opnå et lækkert nordisk udtryk med naturlige materialer. 

Tapasbrættet kan naturligvis også stå på køkkenbordet op ad væggen, for at skabe et lækkert æstetisk stilleben i dit køkken. 

by Brorson - Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.
Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.
by Brorsons design er inspireret af nordens minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.
Der er også mulighed for både at prøve og røre den lækre kvalitet i vores butik ved Viborg.

Egetræ

Egetræ er en tung, hård og stabil træsort. Træet bevarer sin form rigtig godt og er meget modstandsdygtig over for slid. 
Eg har et rigtig højt indhold af garvesyre hvilket betyder, at bakterier ikke kan etablere sig i træet. Dog kan indholdet af garvesyre være årsag til, at mørkeblå/sort farve viser sig, når fugtigt træ udsættes for jern.

Pleje

  • Vask egebræt af med opvaskemiddel og skyl dem under rindende vand. 
  • Gør altid brættene våde på begge sider for, at undgå efterfølgende vridning af træet.
  • Placér brættene i en oprejst position under tørring, så luften kan cirkulere frit.
  • Undgå at sætte brættet i blød eller i opvaskemaskinen. Varme temperaturer og kontakt med vand i længere tid beskadiger strukturen af træet.
  • Ved brug af levnedsmidler, der har en stærk lugt eller tendens til at plette, skylles brættene før og efter brug i koldt vand.
  • For optimal pleje anbefales det, at behandle de tørre bræt med en god madolie.

571195 - Egebræt m. håndtag - Røget eg - Dansk design

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Farve
Mørkebrun
Størrelse
H 1,8 x L 43 x B 15 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om