Læderstropper & Servietringe i Læder fra by Brorson

Læderstropper og Servietringe Cognac 4 Stk.

250,00 kr.
Inkl. moms

4 Servietringe / Læderstropper - Lavet af overskud fra læderforklæder

Størrelse: L 8,5 cm x B 2,5 cm

Materiale: 100% Okselæder

Farve: Cognac 

Antal: 4 stk.

Servietringene / læderstropperne er pakket i en fin lille pose m. 4 stk. stk.

Servietringene bliver smukkere med tiden og får den flotteste patina. Servietringene er udført i overskuds kernelæder fra produktion af de lækre læderforklæder fra by Brorson

Sættet består af 4 servietringe i et enkelt nordisk design m. messing trykknapper. De 4 servietringe er pakket i en flot gavepose.

Servietringene er bæredygtigt produceret, hvor omtanke for miljø, mennesker og natur har første prioritet.

Servietringene kan også bruges som læderstropper til håndklæder, viskestykker, keyhangers m.m.

Antal

Servietringe i læder - Lavet af overskudslæder fra produktion af forklæder.

Bæredygtighed, omtanke og hensyn til miljø, mennesker og natur har allerstørste betydning i by Brorsons produktion af boligtilbehør og interiør. Disse flotte servietringe i læder er netop lavet af overskudslæder fra produktionen af forklæder.

Brug servietringene, som prikken over i'et, når du dækker et smukt bord indendørs eller udendørs på terrassen. 

I dag bruger flere og flere miljørigtige servietter i stof, som kan vaskes om og om igen. Giv din borddækning kant og et råt look med servietringe i læder.

Servietringene leveres i en flot gavepose med 4 stk. samlet i en læderstrop.

Servietringene er lavet af naturkernelæder og monteret med smukke messingtrykknapper.

I og med, at servietringene kan åbnes er der også flere muligheder for at bruge dem til forskellige funktioner. Brug dem også som stropper til viskestykker og håndklæder og selvfølgelig også som nøgleringe / keyhangers.

Servietringene er håndlavet af ægte læder og ikke to servietringe er ens, da vi har valgt at bevare skindets unikke udtryk fra start til slut.

Vi har formået at blande kvalitet og design, så du ikke går på kompromis med noget som helst. Servietringene er meget billige i forhold til niveauet af luksus.

Stilrene servietringe i enkelt nordisk design, der kan bruges året rundt for at skabe et unikt udtryk. Brug servietringe til de store højtider i løbet af året, på et veldækket bord og udenfor til en hyggelig middag på terrassen.

Servietringene har et flot finish med messingtrykknapper i den ene side og kan derfor åbnes og bruges til mange andre gøremål.

Servietringene er enestående produkter til dem, som sætter pris på godt håndværk og den kompromisløse kvalitet, som følger med. Jo mere du bruger servietringene, jo mere patinerede og lækre bliver de.

Plejeråd til dine servietringe

Læder er et levende naturmateriale, som med tiden ændrer farve og udtryk.

Det er vigtigt at holde sit læder i god stand, selvom de fleste læderprodukter faktisk bliver pænere og mere rå og rustikke med tiden. Ofte bliver læderprodukter også mere blødt, jo længere du bruger det.

Rengøring sker nemmest ved at tørre læderet af med en fugtig klud. Hvis materialet efter tid begynder at få pletter anbefales det, at man efter rengøring med klud, roligt gnubber lidt madolie eller læderfedt på læderet. Men du behøver ikke at behandle dine servietringe, da de jo automatisk bliver patinerede, jo mere du bruger dem.

Servietringe, Læderstropper, Cognac, Bæredygtig produktion

Produktinformation

Materiale
Okselæder
Farve
Cognac

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om