Forklæde i brunt skind

Læderforklæde med Lomme og Justerbare Stropper

1.095,00 kr.
Inkl. moms

Bæredygtigt forklæde i flot og karismatisk mørkebrun walnut brown farve.

Størrelse: L 80 x B 70 cm

Materiale: 100% okselæder

Farve: Walnut brown / Mørkebrun

Size: Onesize m. justerbar nakkestrop

Dette lækre forklæde er fremstillet af vokset okseskind i lækker vintage topkvalitet.

Forklædet har en rummelig lomme på forstykket og en bred strop til viskestykke. Læderforklædet har justerbar nakkerem med smukke messingtrykknapper.

Forklædet er syet med synlige stikninger for et mere råt look. Læderforklædet måler L80 x B70 cm og kan bruges af både store og små, kvinder og mænd.

Brug læderforklædet i køkkenet og når der skal grilles. Læderforklædet er også god til havearbejde, fordi du skåner dit tøj og så kan du have grensaksen i forlommen og andre redskaber til at hænge i stroppen.

Antal

Onesize slidstærk læderforklæde med smæk.

Bæredygtigt og lækkert læderforklæde med messingtrykknapper, nakkerem og bindestropper.

Forklædet er håndlavet af ægte læder og ikke to forklæder er ens, da vi har valgt at bevare skindets unikke udtryk fra start til slut.

Vi har formået at blande kvalitet og design, så du ikke går på kompromis med noget som helst. Forklædet er meget billig i forhold til niveauet af luksus. Læderforklædet er lavet af overlæder og er dermed noget tyndere, lettere og blødere end andre læderforklæder. Også den lave vægt af forklædet har stor betydning, hvis du går med forklædet i længere tid af gangen.

Stilrent og enkelt forklæde, der kan bruges af både kvinder og mænd med hang til stilrent nordisk design, der holder længe.

Forklædet måler L80 x B70 cm, har de klassiske bindestropper til livet og justerbare nakkerem med messingknapper. Ved at justere nakkeremmen kan du selv vælge længden på dit forklæde.

Dette læderforklæde har et flot finish med messingtrykknapper i top ved nakkerem og ved bærestrop midt på forklædet. Forklædet er både behageligt og praktisk at have på.

Forklædet er lavet i et stilrent og clean look, der sætter prikken over i'et hos den passionerede hjemmekok og den professionelle, der virkelig brænder for sin gourmet madlavning. Læderforklædet er en perfekt gaveidé, der gør det meget sjovere at tilberede en god steg - inde som ude. Resultatet af maden bliver ofte meget bedre på grund af den øgede selvtillid, der følger med dette luksus forklæde i ægte læder.

Læderforklædet har rene linjer og et lækkert håndværk. Dette forklæde skal føles og bruges for at det rigtigt kommer til sin ret.

Forklædet er et enestående produkt til dem, som sætter pris på godt håndværk og den kompromisløse kvalitet, som følger med.

Jo mere du bruger læderforklædet, jo mere patineret, blødt og lækkert bliver det.

Plejeråd til dit læderforklæde

Læder er et levende naturmateriale, som med tiden ændrer farve og udtryk.

Det er vigtigt at holde sit læder i god stand, selvom de fleste læderprodukter faktisk bliver pænere og mere rå og rustikke med tiden. Ofte bliver læderprodukter også mere blødt, jo længere du bruger det.

Rengøring sker nemmest ved at tørre læderet af med en fugtig klud. Hvis materialet efter tid begynder at få pletter anbefales det, at man efter rengøring med klud, roligt gnubber lidt madolie eller læderfedt på læderet. Men du behøver ikke at behandle dit læderforklæde, da det jo automatisk bliver patineret jo mere du bruger det.

Læderforklæde, Walnut Brown, Bæredygtig produktion

Produktinformation

Materiale
Okselæder
Størrelse
L 80 x B 70 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om