Morsø elgrill til altan og båd

Morsø Elgrill Balcone til Bord, Gelænder og Båd

2.495,00 kr.
Inkl. moms

Morsø Balcone Elgrill til Gelænder og Bord

Farve: Mørk antracit grå

Materiale: Kabinet i aluminium m. støbejerns rist

Mål: H 17,6 x B 45 x D 27 cm / Åben Grill H 44,5 cm / Grill areal 30 x 20 cm

Effekt: 1800 W

Ledning: 1,5 m

Morsøs nye elektiske grill er designet til at hænge på gelænder eller stå på bord og kræver blot en stikkontakt. Også velegnet til båd.

Grillens mål gør den perfekt at hænge på gelænder og i en højde, der samtidig gør den let at betjene.

Balcone er udstyret med rist i støbejern, der giver det bedste fundament for madlavning, uanset om retterne består af kød, fisk eller grøntsager, da støbejern leder og fordeler varmen jævnt og langsomt.

Tilkøb Morsøs cover i vandtæt polyester, der beskytter den mod vind og vejr og beslaget til brug for montering på gelænder.

Antal

Balcone elektrisk grill til bord og gelænder

En gave til byboerne og fritiden. De fælles madoplevelser vælder frem med Morsøs nye initiativ. En elgrill med støbejernsrist, der gør det muligt for altanejere at tilberede mad under åben himmel. Balcone elgrill er så fiks og praktisk, at den kan bruges på selv de mindste arealer. 

Flere og flere mennesker bor i etagebyggerier. Samtidig ser vi, at altaner skyder frem overalt i bybilledet. Bare fordi man bor i byen, skal man ikke snydes for udelivet. Og med udelivet følger samværet omkring grilloplevelsen.

Men ofte forbydes åben ild på byens altaner, og medmindre man er ejer af jernaltan i jumbo-klassen, så optager en klassisk grill meget af det knappe uderum. Med Morsø Balcone elgrill var ambitionen at udvikle en grill så alle – også byboerne – kunne nyde det særlige samvær der opstår i grillsituationen. Ved at bruge el, frem for kul eller gas, og ved at optimere produktets form til den konkrete situation, har vi udviklet en elgrill, som indfrier netop denne ambition. Med designet er der skabt balance mellem et moderne produkt til en moderne livsstil og den autenticitet og ærlighed, som vi forbinder med Morsø, såvel som med det at grille.

Morsøs nye elgrill, er designet til at hænge på et gelænder eller stå på et bord. Balcone kræver blot en stikkontakt. Det er ikke bare måden at tænde grillen på, som er revolutionerende, men også dens størrelse. Med sin bredde på 45 centimeter og en dybde på 27 hænger den perfekt på gelænderet og i en højde, der samtidig gør den let at betjene.

Balcone vejer kun 8,6 kilo, hvilket gør den oplagt til at tage med på weekendture og ferier. Når den daglige bopæl udskiftes med ture ud i det blå med campingvognen, på båden eller i kolonihaven er den også den ultimative grill, da den er let at fragte, stille/ophænge og gøre klar til middage, samvær og skønne naturoplevelser.

Ud over den nævnte strømkilde og størrelse er Balcone udstyret med samme rist i støbejern som Morsøs øvrige kollektioner. En rist, der giver det bedste fundament for madlavning, uanset om retterne består af kød, fisk eller grøntsager, da støbejern leder og fordeler varmen jævnt og langsomt. Derudover kan støbejern opnå meget høje temperaturer, hvilket er afgørende for korrekt tilberedning af kød.

Morsø Balcone elgrill er lavet i holdbare og solide materialer, da den er tænkt til at være familiens, parrets eller singlens omdrejningspunkt hele året.

Vigtigt

VEDLIGEHOLDELSE: Ved regelmæssig brug og eksponering for vind og vejr, vil der altid opstå slitage på og patinering af outdoor-produkter. Dette er helt normalt og gælder derfor også Morsø Outdoor produkter. Ridser og dannelse af korrosion vil derfor forekomme, men dette repareres let ved hjælp af Morsø Forno Gas & Balcone vedligeholdelseskit. Ved brug af vedligeholdelseskittet kan du genopfriske din Morsø Balcone, så den står næsten som ny. Fremgangsmåden ses på instruktionsvideoen her - samme som for Morsø Forno Gas Serien.

Vi anbefaler altid at bruge et Morsø cover til at beskytte din grill, når den ikke er i brug.

Vigtigt! - Sørg altid for at din grill er helt afkølet og tør, inden den dækkes til.

Et Morsø cover vil også forhindre nedsivning af fugt og regnvand og dermed risiko for rust på støbejernsristen, når grillen ikke er i brug.

Tilkøb Morsøs cover i vandtæt polyester, der beskytter den mod vind og vejr og beslaget til brug for montering på gelænder.

Balcone Elektrisk Grill fra Morsø

Produktinformation

Materiale
Aluminium
Støbejern
Farve
Sort
Størrelse
Small

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om