Sonnenglas

Solar Jar Classic Lanterne og Solcellelampe Sonnenglas

325,00 kr.
Inkl. moms

1 liter sollys på glas - Funktionel solcellelampe

Farve: Klar glas m. metal låg

Materiale: Glas & Metal

Indhold: 1000 ml

Mål: Ø11,5 x H18 cm 

Lystid: 6-9 timer

Levering: December

Solar Jar er en sydafrikansk glaslanterne, som er udviklet af og til folk i områder uden elektricitet.

Solcellelanternen bruger solcelledrevne LED-lys, som opsamler solenergi i løbet af dagen. Lyset tændes ved at man drejer en lille magnetkontakt op på solcellelåget.

Derved giver solcellelanternen den perfekte hyggebelysning på terrassen, i haven, på båden, på camping, ja, solcellelanternen er meget anvendelig til både hygge og til der, hvor der ikke er elektricitet.

Solcellelampen Solar Jar er en miljøvenlig, energibesparende og dekorativ lyskilde.

Antal

Farve: Klar glas m. metal låg

Materiale: Glas & Metal

Indhold: 1000 ml

Mål: Ø11,5 x H18 cm 

Lystid: 6-9 timer

Med den originale Solar Jar får du lys på en innovativ, bæredygtig og miljøvenlig måde. Glasset oplades i sollys ved hjælp af lågets solcellepanel og kan lyse op til 9 timer, når det er fuldt opladt.

Solar Jar er produceret i Sydafrika af tidligere arbejdsløse mænd og kvinder fra Alexandra og Soweto townships efter bæredygtig vis og efter Fair Trade vilkår.

Desuden er glasset håndlavet af 100% genbrugsglas. Solar Jar er den originale glaslanterne, som er udviklet af og til folk i områder uden elektricitet eller med kun delvis elektricitet. 

Solcellelanternen bruger solcelledrevne LED-lys, som opsamler solenergi i løbet af dagen. Lyset tændes ved at man drejer en lille magnetkontakt op på solcellelåget.

Derved giver solcellelanternen den perfekte hyggebelysning til en sommeraften på terrassen, i haven, på båden, på camping, ja solcellelanternen er meget anvendelig til både hygge og til der, hvor det elektriske lys ikke er.

Sæt dit eget personlige præg på solcellelanternen ved at dekorere den med for eksempel strandsand, skaller og blomster om sommeren, mos, kogler og gran om vinteren.

Solcellelanternen Solar Jar er samtidigt en miljøvenlig, energibesparende og dekorativ lyskilde. 

Låget er udstyret med 4 små solcelledrevne LED-lys og et solcellepanel, der, når det placeres i sollys, oplader LED-batterier til 6-9 timers brug.

Denne originale Solar Jar har også en indgang til mini-USB, så du kan lade den op, selv om solen ikke skinner. Kabel til mini-USB medfølger ikke - Brug blot din oplader til f.eks. mobiltelefon.

Når du køber en Solar Jar solcellelampe, bidrager du samtidig til de ansattes uddannelsesfond

Det betyder, at de ansatte får mulighed for at tage daglige matematik- og engelsktimer i løbet af arbejdsdagen, så de kan færdiggøre en uddannele. Desuden bidrager fonden til de ansattes børns skolegang i troen på at uddannele er nøglen til positiv social forandring. I Afrika sker der hvert år mange fatale ulykker med petroleumslamper og de ildebrande, der forårsages af lamperne. Solcellelanterner, som Solar Jar, giver folk et sikkert alternativ.

Der er 1 års garanti på din Solar Jar.

Du kan forlænge din Solar Jar til 2 år ved at registrere din Solar Jars serienummer på www.solar-jar.com/warranty

Sonnenglas Solar Jar - Solcellelampe

Produktinformation

Materiale
Glas & Metal
Størrelse
1000 ml
Mål: Ø11,5 x H18 cm
Produktionsland
Sydafrika

Specifikke referencer