Dansk produceret skærebræt med bred saftrille i røget egetræ
Rillerne i skærebrættet har en udfræsning hele vejen rundt på den ene side, som munder ud i en bred 7 centimeters saftrille i den ene ende. Her er endelig et skærebræt, som kan rumme kødsaft fra selv den største steg. Skærebrættet er perfekt til udskæring af kød med megen kødsaft. Men skærebrættet har også den unikke egenskab, at det er meget velegnet til servering af for eksempel tapasretter, ost og pålæg, da den modsatte side er en stor plan egeplanke.
Skærebrættet har en plan side på "bagsiden" og kan derfor også bruges som serveringsbræt.
Her er tale om et skærebræt, som dækker mange gøremål i køkkenet og til servering. Lad den smukke egeplanke ligge fremme på køkkenbordet til de daglige gøremål i køkkenet og brug den til skønne tapas- og osteanretninger.
by Brorson - Dansk design produceret i Danmark
by Brorson designer interiør og livsstil til boligen. Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner. by Brorsons design er inspireret af nordens minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.
Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903. Der er også mulighed for både at prøve og røre den lækre kvalitet i vores butik ved Viborg.
Egetræ
Egetræ er en tung, hård og stabil træsort. Træet bevarer sin form rigtig godt og er meget modstandsdygtig over for slid. Eg har et rigtig højt indhold af garvesyre hvilket betyder, at bakterier ikke kan etablere sig i træet. Dog kan indholdet af garvesyre være årsag til, at mørkeblå/sort farve viser sig, når fugtigt træ udsættes for jern.
Pleje
Vask egebræt af med opvaskemiddel og skyl dem under rindende vand.
Gør altid brættene våde på begge sider for, at undgå efterfølgende vridning af træet.
Placér brættene i en oprejst position under tørring, så luften kan cirkulere frit.
Undgå at sætte brættet i blød eller i opvaskemaskinen. Varme temperaturer og kontakt med vand i længere tid beskadiger strukturen af træet.
Ved brug af levnedsmidler, der har en stærk lugt eller tendens til at plette, skylles brættene før og efter brug i koldt vand.
For optimal pleje anbefales det, at behandle de tørre bræt med en god madolie.