Shape lysestager i natur eg og røget eg fra by Brorson

Shape Lysestager i Røget Egetræ 3 Størrelser

250,00 kr.
Inkl. moms

Shape lysestager fra by Brorson

Størrelse:

Small: H 16 x Ø 4.5 cm
Medium: 
H 20 x Ø 4.5 cm
Large: 
H 24 x Ø 4.5 cm

Materiale: Eg

Farve: Mørkebrun

Disse flotte og stilrene lysestager er elegante og smukke at have stående samlet eller hver for sig. Shape lysestagerne er lavet i et smukt organisk og stilrent design, der gør dem til tidløse klassikere der kan holde gennem hele livet. 
Brug dem i vindueskarmen, på spise- eller sofabordet eller på skænken for, at skabe et hyggeligt og stemningsfuldt udtryk i dit hjem.

Shape lysestagerne passer til kronelys og bedelys. Hver lysestage har en metalindsats, som kan tages ud, så man nemt kan skifte det brugte kronelys ud med et nyt. 

Vælg variant
Antal

Shape lysestager fra by Brorson

Disse flotte og stilrene lysestager er smukke at have stående samlet eller hver for sig. Kombiner gerne flere størrelser og farver, og skab en personlig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem.

Med deres enkle design er lysestagerne også perfekte at give i gave, da de passer ind i absolut alle hjem. Vi garanterer at den heldige modtager bliver rigtig glad for gaven.

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Shape lysestagerne lavet i FSC certificeret egetræ. Dette betyder, at der ikke fældes mere træ i en given skov, end skoven selv kan nå at reproducere - og det er noget vi sætter stor pris på hos by Brorson. 
Hos os er bæredygtig produktion et absolut krav til vores produkter. Når du handler hos os, sikrer vi dig naturlige, bæredygtige produkter der kan holde i rigtig mange år. 

Shape lysestagerne passer til kronelys og bedelys. Hver lysestage har en metalindsats, som kan tages ud, så man nemt kan skifte det brugte kronelys ud med et nyt. Leg gerne med lys i forskellige farver for, at skabe variation og liv. 

571363 Shape lysestage, Røget eg, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Eg
Farve
Mørkebrun
Størrelse
Lille: H 16 x Ø 4.5 cm
Mellem: H 20 x Ø 4.5 cm
Stor: H 24 x Ø 4.5 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om