Træbakker i Egetræ i Tre Størrelser

250,00 kr.
Inkl. moms

Smukke træbakker i olieret eg.

Størrelser:

Small: H 1,8 x L 24 x B 12 cm / 250,-

Medium: H 1,8 x L 24 x B 24 cm / 350,-

Large: H 1,8 x L 36 x B 24 cm / 495,-

Samlet: KUN 995,-

Materiale: Egetræ

Farve: Olieret eg

Light Oak bakkerne fra by Brorson er et smukt sæt af bakker i olieret eg, der er velegnet til servering af drikkevarer, snacks og endda til servering af lækre retter og madvarer.

Kvalitets bakkesæt i enkelt og stilrent design. Brug træbakkerne til servering af en kop kaffe med et lækkert stykke kage, eller brug bakkerne til opbevaring af smykker, ure, sæber eller hudplejeprodukter. Bakkerne tager sig også godt ud i stuen med et par smukke lysestager og små vaser. Træbakkerne er ideelle til at skabe dit eget personlige stilleben. 

Samlet sæt 995,-

Vælg variant
Antal

Træbakke sæt i smukt olieret eg

Light Forest bakkerne fra by Brorson er et sæt af flotte bakker i olieret eg, der er velegnet til servering af snacks eller drikkevarer. 

Kvalitets bakkesæt i stilrent, nordisk design. Brug træbakkerne til at servere en god kop kaffe og et lækkert stykke kage for dine gæster, eller brug bakkerne til opbevaring af cremer, sæber eller familiens nøgler. Bakkerne tager sig også godt ud i stuen med et par smukke lysestager og små vaser med sæsonens blomster. Træbakkerne er ideelle til at skabe dit helt eget unikke stilleben. 

Specielt er den store træbakke pragtfuld som serveringsbakke, når du skal servere til gæsterne ude på terassen om sommeren.  

Bakkerne er alsidige og kan anvendes i alle boligens rum. 

Inddrag det naturlige i dit hjem og brug træbakkerne til at skabe en ægte nordisk æstetik. 

Light Oak træbakkerne er behandlet med en fødevaregodkendt bioolie som muliggør at bakkerne også kan bruges som tallerkener. Server maden direkte på træbakkerne og opnå et lækkert nordisk udtryk til din middag. 

Danskproducerede træbakker i olieret eg med glat og blød overflade. 

Bunden på bakkerne er udfræset, så bakkerne er lette at tage op fra bordet. Udfræsningen gør det også let at stable bakkerne ovenpå hinanden. Dette gør bakkerne lette at opbevare inde i skabet eller skabe et mere tredimesionelt udtryk. Stabel eksempelvis to af træbakkerne ovenpå hinanden og indret dit stilleben i flere niveauer. 

Dansk håndværk til dit hjem.

by Brorson - Dansk Design produceret i Danmark

by Brorson er dansk design med inspiration fra den historiske designtradtion, som kendetegner godt dansk design. Stilen er tidløs og minimalistisk. 

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at se og røre de lækre bakker i vores butik ved Viborg "Butik by Brorson"

571281 - Træbakke, Olieret eg, 3 størrelser

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Farve
Olieret
Størrelse
Large H 1,8 x L 36 x B 24 cm
Medium H 1,8 x L 24 x B 24 cm
Small H 1,8 x L 24 x B 12 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om