Produkter

Produkter

Liste over varer efter mærke OFYR

Valentin Brands er dansk OFYR forhandler.

Valentin Brands er dansk OFYR forhandler. OFYR er et Hollands brand. Alle grill og tilbehør er i absolut top kvalitet. 

 • OFYR cover samt låg...

  1.145,00 kr.

  OFYR cover samt låg.

  Du får her en effektiv ildslukker/låg til din OFYR grill, samt et cover til beskyttelse af grillen, når den står ude i vind og vejr. Din OFYR grill er herefter godt beskyttet. Når du bruger låget slukker du ilden, og hvis der er brænde tilbage, kan det bruges næste gang du tænder op. 

 • OFYR grill Classic...

  14.495,00 kr.

  Størrelse: Højde 100 cm

  Pandeplade: Ø 85 cm,

  Stegebredde: 22,5 cm 

  Hulmål til brænde: Ø 40 cm

  Materiale: corten stål

  Farve: rust 

  En ikonisk grill skulptur, som vil pryde enhver terrasse og have.

  Fyr op i grillen og mærk suset af, hvordan ethvert event kan gøres helt speciel. OFYR classic er med sit rene udtryk og smukke Cortenstål designet til alle omgivelser, og står flot, selv når den ikke er i brug. Den brede kant fungerer som en stegepande og du kan ved at flytte brændet rundt have 300 grader et sted og hvilested et andet sted. 

  Alle OFYR leveres uden grillristen til midten. Vi anbefaler derfor, at risten tilkøbes ved siden af som minimum, samt cover, oliekande og spatel, for at få den perfekte startpakke til dit OFYR. 

 • OFYR grillhandsker til...

  495,00 kr.

  Enhver grillmester ved, at grillhandsker er et must-have. Disse grillhandsker har en varmetolerance på helt op til 350 grader, så du kan flytte dit brænde og din grill, selvom det er brænd varmt. Absolut et vigtigt tilbehør til OFYR grillen. 

 • OFYR grillrist til...

  1.495,00 kr.

  Størrelse: Ø 85 cm 

  OFYR grillrist til OFYR grill Classic corten 100 cm. Brug grillristen, når du steger i midten af grillen samtidig med, at du benytter stegepandefladen på grillen til anden tilberedning. 

 • OFYR spatel til grill...

  225,00 kr.

  Brug OFYR spatel til rengøring af din OFYR grill. 

 • OFYR udebord i teaktræ...

  8.245,00 kr.

  Størrelse: H 87 cm x B 90 cm

  Materiale: corten stål og teak træ

  Dette smukke OFYR-bord er inklusiv et solidt skærebræt i teak wood som bordplade. Det er klar til forberedelse af enhver slags mad, en bakke til opbevaring af olier, krydderurter mm. og ikke mindst plads til opbevaring af brænde. Bordet er fremstillet i robust cortenstål, hvilket gør det til den perfekte ledsager til de klassiske OFYR-modeller. Dette bord er perfekt til at fuldende ethvert udekøkken som mangler den sidste lækre detalje, og giver mulighed for at bringe venner og familie endnu nærmere den udendørs madlavning. 
  For at opnå den bedste og mest optimale vedligeholdelse skal bordet stå til -eller overdækket for at undgå vand.

 • Oliekande til...

  275,00 kr.

  OFYR oliekande

  Materiale: Rustfrit stål

  Højde: 20 cm

  Uundværlig og praktisk kande til olien, som giver en tilpas stråle, når du skal tilføre olie til stegepladen på OFYR grillen. 

  Oliekanden er også skøn at have ved hånden, når du står med andre grillstegeplader og stegepander fra f.eks. de Buyer og Morsø.

  Kanden måler 20 cm i højden og er produceret i rustfrit stål.

  Oliekanden kan naturligvis også bruges på andre stegeplader og stegepander samt bruges til at mikse dine egne krydderolier i.