Toiletrulleholdere

En toiletrulleholder er i vores verden ikke bare en toiletrulleholder.

Designet skal være enkelt, funktionelt og have et flot udtryk, da en toiletrulleholder også er en vigtig del af helhedsindtrykket på badeværelset.

Vi har designet en ny minimalistisk toiletrulleholder i et formsprog, der kan bruges på alle badeværelser uanset øvrig stil.

Toiletrulleholderne er lige til at sætte på vægge uden skruer. Der er stærkt selvklæbende tape på vingerne, som sørger for, at toiletrulleholdere sidder utrolig godt fast år efter år.

Toiletrulleholderne er produceret i metal lokalt i Danmark og fås i en mat hvid og en mat sort udgave.

 • Toiletrulleholder i...

  500,00 kr.

  Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design, der klæder ethvert badeværelse

  Mål: H20 x D10,5 x B14 cm

  Materiale: Hvidmalet metal

  Opsætning: Dobbeltklæbende 3M VHB tape er monteret på bagsiden af vingerne. 

  Denne snehvide holder er en stilren og funktionel holder til toiletpapir, der giver et minimalistisk og æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i hvidmalet metal, med dobbeltklæbende tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader - Også på glasvægge.

  Denne smarte toiletrulleholder kræver ikke at der bores huller i væggen, så den er ideel, hvis du bor til leje, eller blot ønsker et lyst og minimalistisk udtryk på dit badeværelse.

  Toiletrulleholderen kan tages af væggen så du altid kan flytte rundt på den og tage den med dig når du flytter.

 • Toiletrulleholder i...

  500,00 kr.

  Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design

  Mål: H20 x D10,5 x B14 cm

  Materiale: Sortmalet metal

  Opsætning: Dobbeltklæbende 3M VHB tape er monteret på bagsiden af vingerne. 

  Denne toiletrulleholder er en anderledes unik og funktionel holder til toiletpapir, der med sit enkle formsprog giver et lækkert æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i sortmalet metal, med en meget stærk dobbeltklæbende 3M tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader - også glasvægge.

  Til denne toiletrulleholder skal der ikke bores huller i væggen, så den er også perfekt, hvis du bor til leje og ikke må bore huller i væggen eller hvis du blot ønsker et elegant og minimalistisk udtryk på dit badeværelse.

  Gratis fragt!