Grill og tilbehør

by Brorson er vilde med design og Ofyrs grill er et ikonisk mesterværk. Vi måtte bare have den i vores sortiment !

 • OFYR cover samt låg...

  1.145,00 kr.

  OFYR cover samt låg.

  Du får her en effektiv ildslukker/låg til din OFYR grill, samt et cover til beskyttelse af grillen, når den står ude i vind og vejr. Din OFYR grill er herefter godt beskyttet. Når du bruger låget slukker du ilden, og hvis der er brænde tilbage, kan det bruges næste gang du tænder op. 

 • OFYR grill Classic...

  14.495,00 kr.

  Størrelse: Højde 100 cm

  Pandeplade: Ø 85 cm,

  Stegebredde: 22,5 cm 

  Hulmål til brænde: Ø 40 cm

  Materiale: corten stål

  Farve: rust 

  En ikonisk grill skulptur, som vil pryde enhver terrasse og have.

  Fyr op i grillen og mærk suset af, hvordan ethvert event kan gøres helt speciel. OFYR classic er med sit rene udtryk og smukke Cortenstål designet til alle omgivelser, og står flot, selv når den ikke er i brug. Den brede kant fungerer som en stegepande og du kan ved at flytte brændet rundt have 300 grader et sted og hvilested et andet sted. 

  Alle OFYR leveres uden grillristen til midten. Vi anbefaler derfor, at risten tilkøbes ved siden af som minimum, samt cover, oliekande og spatel, for at få den perfekte startpakke til dit OFYR. 

 • OFYR grillhandsker til...

  495,00 kr.

  Enhver grillmester ved, at grillhandsker er et must-have. Disse grillhandsker har en varmetolerance på helt op til 350 grader, så du kan flytte dit brænde og din grill, selvom det er brænd varmt. Absolut et vigtigt tilbehør til OFYR grillen. 

 • OFYR grillrist til...

  1.495,00 kr.

  Størrelse: Ø 85 cm 

  OFYR grillrist til OFYR grill Classic corten 100 cm. Brug grillristen, når du steger i midten af grillen samtidig med, at du benytter stegepandefladen på grillen til anden tilberedning. 

 • OFYR oliekande til...

  195,00 kr.

  OFYR oliekande.

  Uundværlig og praktisk lille kande til olien, som giver en tilpas stråle, når du skal tilføre olie til stegepanden på OFYR grillen. 

 • OFYR spatel til grill...

  225,00 kr.

  Brug OFYR spatel til rengøring af din OFYR grill.