Pelspude | Lammeskind | 40 x 40 cm | Beige | Speedtsberg

199,00 kr.
Inkl. moms

Pude i blødt lammeskind

Normalpris 500,- / Nu kun 199,-

BEMÆRK! KUN 1 STK TILBAGE!

Super lækre pelspuder i ægte lammeskind fra New Zealand. Puderne er i en fantastisk god kvalitet og har en naturlig beige farve, som giver et smukt udtryk til alle typer hjem. 

Selve ulden er tæt og kraftig men dette betyder dog ikke at puden ikke er lækker blød. Lammeskindspuderne er perfekte til den kolde sæson vi går i møde og dejlige at sidde op ad i eksempelvis sofaen og lænestolene. Sæt også gerne puderne i spisebords stolene, så hele familien kan sidde behageligt ved bordet. 

Vil du gerne pifte din indretning til op, uden at skulle bruge for mange penge på een gang, anbefaler vi disse smukke og bløde New Zealandske puder i det dejligste lammeskind.

Antal

Farve: Beige

Mål: 40 x 40 cm

Materiale: Forside: 100% ren New Zealandsk uld / Bagside: Microfiber

Inderpude: Ja

Vask: Dry clean

Flotte og naturlige puder i det lækreste lammeskind fra New Zealand.


Forsiden af puden er med den lækreste og blødeste lammeskind. Bagsiden er lavet af mikrofiber, som føles som blødt ruskind. Bagsiden er let at rengøre. På bagsiden er der også en lynlås, så betrækket let kan tages af.

Pudebetrækket er monteret med pude med fyld af polyester.

Lammeskindspuderne er produceret bæredygtigt og er lavet af overskuds skind fra kødproduktion. Dette betyder at ingen dyr er blevet slagtet udelukkende for skindet. Hos by Brorson er bæredygtighed et nøgleord i vores vision og mission og det er essentielt for os at kunne stå inde for produktionen af de produkter vi forhandler. 
Så derfor kan du med god samvittighed købe lammeskindspuderne fra Speedtsberg og gøre dem til en del af din personlige indretning. 


Trænger din sofa, lænestol, seng eller måske bænk til et friskt pust og nordisk look, er disse puder perfekte til formålet. Lammeskindets naturlige tekstur og struktur har den egenskab at kunne pifte hvad som helst op, samtidig med at det ikke er nødvendigt at have en bestemt indretningsstil. Er dit hjem klassisk, modernistisk, kunstnerisk eller bare helt personligt, lover vi dig at lammeskindspuderne vil passe ind. 

Plej dine skind korrekt

Det er vigtigt at du plejer dit skind for på den måde at holde det lækkert og flot. Uanset om det er lammeskind, gedeskind, rensdyrskind eller et andet bør du følge vores plejeråd. Vask af lammeskind kan variere fra f.eks. Tibetanske til New Zealandske.

Generel pleje af skind:

  • ryst dit skind regelmæssigt
  • støvsug det med jævne mellemrum ved lav sugestyrke
  • luft gerne skindet i frostvejr (dog aldrig i direkte sollys)
  • børst skindet igennem for at holde det flot og fint 

Vil du være sikker på korrekt pleje, så kan et professionelt renseri anbefales, men du kan sagtens klare det selv ved hjælp af vores råd.

Pelspude i fåreskind, Speedtsberg

Produktinformation

Materiale
Lammeskind

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om