Rund trææske med låg

Circle Æske i Natur Eg med Låg

1.650,00 kr.
Inkl. moms

Circle æsker m. låg i natur eg fra by Brorson

Mål: Large: H 11,5 x Ø 20,5 cm

Materiale: Eg

Farve: Natur

Designet er helt enkelt og passer perfekt til vores passion for stilrent nordisk design.

by Brorson har I mange år ønsket, at fremstille smukke og runde kvalitetsæsker i massiv egetræ.

Det har også taget os lang tid at finde en håndværksmæssig opskrift på at formspænde eg i mindre cirkler. Det er nu lykkedes til fulde og vi er stolte af vores Circle æsker, som fås i to størrelser, small og large og i flere farver. Se small her 

Alle æsker er individuelle med sine åretegninger, ligesom træet er silkeglat. En æske man får lyst til at røre ved og som har mange anvendelsesmuligheder.

Brug trææsken til opbevaring i køkken, bad og entré.

Antal

Circle trææske m. låg fra by Brorson

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Circle æsken lavet i bæredygtigt egetræ, som kan holde gennem mange generationer. Hos os er bæredygtighed et krav og vi gør alt, hvad vi kan for at mindske brugen af jordens ressourcer. Derfor sørger vi også for, at bruge alt det træ der er i overskud fra vores produktioner, og integrere det til både nye og eksisterende produkter. Ligesom vores produktion sker i Danmark og skaber arbejdspladser. 

Circle æskerne har været længe undervejs og derfor er glæden kun endnu større ved at kunne konstatere, at de lever fuldt ud op til vores forventning. De er den perfekte gaveidé til både ham og hende, til personen, som har fortjent noget ekstraordinært. Man kan fylde Circle æsken med chokolade og samtidig glæde sin ven med en gave, hvor i hvert fald indpakningen er holdbar og smuk i mange år. Circle æskerne pynter på enhver reol, køkkenbord eller sofabord.

Egetræ er en tung, hård og stabil træsort. Det bevarer sin form rigtig godt og er modstandsdygtig overfor slid. Eg har et meget højt indhold af garvesyre. Derfor kan bakterier næppe nogensinde etablere sig i det. 

Vedligehold: Tør Circle æskerne af uden vaskemiddel med en tør eller let fugtig klud. Vaskemidler og høje temperaturer beskadiger strukturen af træet. Behandl evt. med tiden Circle æsken i røget eg med madolie af en god kvalitet. 

by Brorson - Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af nordens minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at prøve og røre den lækre kvalitet i vores butik ved Viborg.

571291 Circle Trææske i Natur eg, Large, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Eg
Farve
Natur
Størrelse
H 11,5 x Ø 20,5 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om