Lammeskind, Grey - Speedtsberg

Lammeskind, Grey - Speedtsberg

500,00 kr.
Inkl. moms

Lammeskind fra Speedtsberg.

Normalpris 998,- / Nu kun 500,-

KUN 1 SKIND TILBAGE!

Lammeskind fra New Zealand er kendt for tætheden i deres kraftige uld og den naturlige glans. Disse skind kan du få i en smuk, mørk grå farve som er super flot i alle typer hjem. Brug eksempelvis lammeskindet til at putte på i sofaen eller lænestolen. Du kan også lægge skindet foran brændeovnen og sætte dig for at nyde en stille vinterdag. 
På grund af tætheden i den kraftige uld, er lammeskindet også perfekt til at lægge ved siden af sengen. Så når du slå benene ud af din seng om morgenen, bliver din fødder mødt af lækkert blød skind. Det er bare så dejligt især hvis du godt kan lide et køligt soveværelse. Brug også gerne det lækre skind som et supplement til sengetæppet, for et ekstra stilrent udtryk.

Antal

Materiale: Fåreskind

Farve: Grey

Størrelse: 90 x 60 cm

Vask: Dry clean

Der er ikke noget som et smukt, blødt og varmt lammeskind til at sidde i når vinteren rigtig melder sin ankomst. Lammeskindende af New Zealandsk uld fra Speedtsberg er perfekte til dette formål. Læg et skind i din lænestol og krøl dig sammen foran brændeovnen med en god bog. For ekstra hygge, kan du også placere et skind på din fodskammel og opleve den afslappende følelse af dejligt varme fødder. 
Dette flotte lammeskind vil også gøre sig rigtig smukt foran dit badmiljø, så hele familien kan stå blødt og børste tænder. Den mørkegrå farve er en flot kontrast til lyse gulve og en smuk samhørighed til mørke gulve.

Har du små børn er dette lammeskind ideelt til at lægge i barnevognen når de små skal ud i kulden og sove. Det naturlige skind garanterer at de små poder bliver holdt dejligt varme uden at overophede. Det samme gælder indendøre - skal den lille ligge på gulvet med sit legetøj, er dette tykke lammeskind perfekt at ligge på. Skindet er kraftigt og sikrer at barnet ligger blødt. 

Uanset hvordan du bor - om det er nordisk, maksimalistisk, bohemisk eller blot din egen personlige stil, passer Speedtsbergs lammeskind til dit hjem.

Plej dine skind korrekt.

Det er vigtigt at du plejer dit skind for på den måde at holde det lækkert og flot. Uanset om det er lammeskind, gedeskind, rensdyrskind eller et andet bør du følge vores plejeråd. Vask af lammeskind kan variere fra f.eks. Tibetanske til New Zealandske.

Generel pleje af skind:

  • ryst dit skind regelmæssigt
  • støvsug det med jævne mellemrum ved lav sugestyrke
  • luft gerne skindet i frostvejr (dog aldrig i direkte sollys)
  • børst skindet igennem for at holde det flot og fint (pga. krøllerne i ulden anbefales det IKKE at børste tibetanske og lammeskind)

Vil du være sikker på korrekt pleje, så kan et professionelt renseri anbefales, men du kan sagtens klare det selv ved hjælp af vores råd.

Lammeskind, Grey, Speedtsberg

Produktinformation

Materiale
Fåreskind

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om