Lammeskind, Tibetansk skind, Grey - Speedtsberg

Lammeskind, Tibetansk skind, Grey - Speedtsberg

700,00 kr.
Inkl. moms

Tibetansk lammeskind fra Speedtsberg.

BEMÆRK! KUN 2 SKIND TILBAGE!

Lammeskindet har en lækker grå farve i lyse toner, der passer smukt ind i både den lyse nordiske indretning og den mere maksimalistiske indretningsstil.
Brug det bløde skind i sofaen, yndlings lænestolen eller måske til spisebords stolene for at tilføre hjemmet ekstra varme og hygge.
Skindet gør sig også flot ovenpå sengetæppet og kan være med til at give soveværelset et lidt mere luksuriøst udtryk.

Er du glad for at sidde udendørs i de koldere måneder, vil lammeskindet også være virkelig flot i havemøblerne, på bænken eller til at holde sig varm med foran bålet.
Brugen af naturlige materialer er indbegrebet af den nordiske stil og kan inddrages i ethvert hjem.


Se flere bløde og flotte lammeskind her

Antal

Materiale: Tibetansk lammeskind

Farve: Grey

Størrelse: 90 x 60 cm

Vask: Dry clean

Dette tibetanske lammeskind fra Speedtsberg er så fantastisk blødt, at det er svært at slippe igen. Selve ulden er meget karakteristisk og består af lange, bløde hår der er kendt for deres krøllede struktur. 
Skindet har en dejligt afslappende effekt, og den fine grå farve passer smukt ind i både den lyse nordiske indretning og den mere maksimalistiske indretningsstil. 
Læg eksempelvis lammeskindet i sofaen for, at gøre den endnu mere indbydende og hyggelig. Det samme gør sig gældende for dine lænestole - har dine lænestole også fodskamler, kan skindet med fordel lægges på disse og være med til at holde fødderne dejligt varme hele vinteren. 

Er du udendørstypen passer lammeskindende også perfekt til dette formål. Nyder du at drikke din kaffe i den kolde morgenluft eller drikke et glas vin på terrassen er de bløde skind gode at sidde i eller lægge over benene så du kan holde varmen. Lammene som skindet kommer fra, har deres naturlige gang i de kolde bjerge og deres uld er kendt for deres evne til at holde kulden ude.

Med de smukke, bløde lammeskind fra Speedtsberg er du sikret en varm og hyggelig vinter.

Plej dine skind korrekt.

Det er vigtigt at du plejer dit skind for på den måde at holde det lækkert og flot. Uanset om det er lammeskind, gedeskind, rensdyrskind eller et andet bør du følge vores plejeråd. Vask af lammeskind kan variere fra f.eks. Tibetanske til New Zealandske.

Generel pleje af skind:

  • ryst dit skind regelmæssigt
  • støvsug det med jævne mellemrum ved lav sugestyrke
  • luft gerne skindet i frostvejr (dog aldrig i direkte sollys)
  • børst skindet igennem for at holde det flot og fint (pga. krøllerne i ulden anbefales det IKKE at børste tibetanske og lammeskind)

Vil du være sikker på korrekt pleje, så kan et professionelt renseri anbefales, men du kan sagtens klare det selv ved hjælp af vores råd.

Tibetansk lammeskind, Grey, Speedtsberg

Produktinformation

Materiale
Lammeskind

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om