Bestik i Mat Stål fra Harlang

40,00 kr.
Inkl. moms

Mat bestik i stål i nordisk stil

Mål: Kniv 21,5 / Gaffel 19,5 / Spiseske 17,5 / Teske 13,8 cm

Materiale: 18/8 stål

Farve: Stål

Vask: Tåler opvaskemaskine

Dette flotte stålbestik er designet af arkitekt Christoffer Harlang. Designet er nordisk, enkelt og stilrent. 

Med dette matte bestik får du den utilmative følelse af endelig at have noget godt mellem hænderne. Bestikket er utrolig behageligt at have i hænderne og føles godt i munden.

Her hos os kan du købe bestikket enkeltvis og på den måde, få netop det antal, som du ønsker. 

Bestikket fungererer perfekt til alle slags retter og kniven kan med fordel også bruges som steakkniv.

Skab kant med et smukt dækket bord med dette enkle bestik - Bestikket kan bruges til alt slags service.

Vælg variant
Antal

Mål: Kniv 21,5 / Gaffel 19,5 / Spiseske 17,5 / Teske 13,8 cm

Materiale: 18/8 stål

Farve: Stål

Vask: Tåler opvaskemaskine

Dette flotte stålbestik er designet af arkitekt Christoffer Harlang. Designet er nordisk, enkelt og stilrent. 

Harlangs idé var at skabe et sæt bestik, som ligger perfekt i hånden og føles godt i munden, har en høj funktionalitet og som er en fryd for øjet. Vi kan kun bifalde hele filosofien bag bestiksættet - Det lever til fulde op til Harlangs krav.

Bestikket er tidløst, funktionelt og som skabt til de nye madvaner med mere grønt. Dæk et smukt bord - ude som inde - med dette smukke matsorte bestik.

Bestikket er lavet af 18/8 stål og har en smuk mat overflade, som også er meget behageligt at røre ved og ikke mindst have i munden.

Bestikket ligger godt i hånden og ser godt ud på bordet i et gennemtænkt samspil med glas og service. Bestikket er robust og kan klare daglig brug - Også vask i opvaskemaskine.

Men inden du sætter bestikket i opvaskemaskinen, skal du vaske det grundigt af i hånden med opvaskemiddel, så du er sikker på, at al slibestøv fra produktionen er fjernet.

Skyl brugt bestik under rindende vand før du placerer det i opvaskemaskinens bestikkurv med spisefladen opad. Tør bestikket af med en klud efter opvask.

Sørg for, at bestik af rustfrit stål ikke vaskes op samtidig med f.eks. ostehøvl, æggedeler eller andet grej af aluminium – det skaber en kemisk forbindelse, som resulterer i flyverust på dit bestik.

Madsyrer fra f.eks. ketchup, sennep, æg og citron angriber også rustfrit stål og skaber rustpletter. Disse madsyrer skal derfor skylles af hurtigst muligt.

Er dit bestik blevet angrebet af rust, kan rusten fjernes med stålrens, som påføres med en blød klud eller svamp og som efterfølgende vaskes af.

Se hele udvalget på hjemmesiden eller besøg Butik by Brorson ved Viborg, hvor du kan få bestikket i hænderne. Du er også meget velkommen til at kontakte Rikke på 23240903 for yderligere spørgsmål til bestikserien Harlang.

Spisebestik, Stål, Christoffer Harlang

Produktinformation

Farve
Stål

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om