Plantwire | Large | Black | Leerbaek

250,00 kr.
Inkl. moms

Farve: Sort

Mål: Ø: 14 cm

Materiale: Metal

Plantwire til urtepotter fra danske Leerbaek

Stilfuld, klassisk og funktionel væghængt holder til urtepotter.

Plantwiren har en stilren sort farve som komplimenterer naturens egne farver på smukkeste vis.

Denne seje plantwire er helt perfekt til at skæve et unikt, spændende udtryk på væggen og kan bruges til eksempelvis krydderurterne i køkkenet eller stueplanter i boligens andre rum.

Denne væghængte plantwire hænger virkelig smukt på vægge, både alene og i et mix med plantwiren i størrelse small fra Leerbaek. 

Antal

Hæng dine krydderurter og yndlingsplanter op på væggen og skab dit helt eget personlige look til dit hjem. 


Danske Leerbaek har designet disse enkle og smarte plantwires, der kan hænges op i alle boligens rum - inden- og udendørs. Plantwiren giver dig en unik mulighed for at indrette opad og derved spare ikke bare bord- og gulvplads, men også plads på dine hylder, reoler mm. 

Gør din hoveddør mere spændende og interessant ved at hænge plantwiren op med fine planter i sæsonen. Hæng den på muren ved siden af døren og giv hele dit hus et friskt pust og helt særligt look. Kombiner de forskellige blomster og planter der er i sæson - eksempelvis lyng og julestjerner til den årlige familiejulefrokost.
 
Det samme gælder når man kommer ind ad hoveddøren. En entré er ikke altid det mest spændende rum i boligen, men bliver ofte meget praktisk. Dette kan afhjælpes ved brug af plantwiren til at skabe liv og energi i et ellers lidt overset rum. 
Plantwiren er rund hvilket også gør den brugbar til at sætte krukker i, som kan bruges til familiens nøgler eller måske hundesnoren. 

I køkkenet er plantwiren ideel til de forskellige krydderurter du måtte have - og hvem elsker ikke duften og brugen af friske krydderurter? 
Det kan dog være svært at få plads til krydderurterne og placere dem på måder der både sørger for, at planterne får tilstrækkeligt med lys og ikke fylder unødvendigt på køkkenbordet. Her er plantwiren smart fordi du får en helt anden mulighed for at indrette dig vertikalt og lave en moderne vertical garden. 
Dette gør sig også gældende i stuen, spisestuen og badeværelset. 
Mange sætter deres planter på borde, hylder og i vindueskarme, men dette ender til tider med at tage al for megen plads som så skaber en tung og måske rodet følelse. Hænger du dine planter op på væggen, føles rummet pludseligt meget mere åbent og lyst. Det kan være med til at skabe en behagelig ro i en stresset hverdag.  

Der er ikke det rum i boligen der ikke har gavn af smukke blomster og planter. Badeværelset og soveværelset kan hurtigt få et friskt pust ved at inddrage naturen. Dertil kommer også at planter med til at skabe et sundt indemiljø og et rum der ofte bliver overset er børneværelset. 
Leerbaeks plantwires er så smarte at bruge på børneværelset fordi planterne kan hænges uden for rækkevidde for både de helt små og lidt større poder. 
Til de større børn kan det også være sjovt med en vertical garden så barnet får sin egen lille jungle eller skov at lege ved. 

Plantwire, Large, Black, Leerbaek

Produktinformation

Materiale
Metal

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om