Plantwire | Small | Ø 10 cm | Sort | Leerbaek

150,00 kr.
Inkl. moms

Farve: Sort

Mål: Ø 10 cm

Materiale: Metal

FØR 200,- / NU KUN 150,-

BEMÆRK! KUN 2 STK. TILBAGE!


Enkel plantwire fra Leerbaek.

Brug plantwiren til at hænge dine krydderurter op i køkkenet eller lav en flot vertical garden i stuen og måske entréen. Planter i hjemmet er med til at skabe liv og et bedre indemiljø. Sætter du eksempelvis en hængeplante op på væggen kan du få en flot, anderledes vægdekoration som kan komplimentere din kunst på væggene.

Plantwiren er lavet i metal som gør at den kan bruges båden indendørs og udendørs.

Har du altan eller terrasse og vil du gerne have en masse potteplanter derude, men vil du ikke bruge for meget af gulvpladsen, er plantwiren perfekt fordi du netop har mulighed for at indrette opad.

Antal

Hæng dine krydderurter og yndlingsplanter op på væggen og skab dit helt eget personlige look til dit hjem. 


Danske Leerbaek har designet disse enkle og smarte plantwires, der kan hænges op i alle boligens rum - inden- og udendørs. Plantwiren giver dig en unik mulighed for at indrette opad og derved spare ikke bare bord- og gulvplads, men også plads på dine hylder, reoler mm. 

Mange elsker både duften og brugen af friske krydderurter, men det kan til tider være svært at have dem alle til at stå på køkkenbordet uden at de fylder det hele. Dertil kommer også en problematik med at placere krydderurterne så de får nok lys. Disse problemer kan afhjælpes med Leerbaeks plantwires som gør det muligt, at hænge krydderurterne op der hvor det giver mest mening for dig og dit køkken. 

Planter giver som bekendt en følelse af liv i boligen og vi anbefaler derfor også at bruge plantwiren i eksempelvis stuen, hvor din indretning får et helt nyt look og unikt udtryk. Er du særdeles glad for planter kan du være stærk i dit udtryk og lave en helt plantevæg - eller vertical garden. Du kan også nøjes med at hænge et par planter op ved siden af din vægkunst og skabe en helt særlig sammenhæng mellem billeder og planter. 

I dag er det meget moderne at have en masse smukke, grønne planter i soveværelset, som er med til at skabe både liv og en dybsindig ro til når du falder i søvn og vågner igen. Planternes grønne farve virker både energigivende og beroligende på samme tid - dette gør også at mange vælger at have planter på børneværelserne. 
Her er plantwiren aldeles perfekt fordi den sørger for at planterne kommer uden for rækkevidde for de små og sikrer at hverken børn eller planter kommer til skade. 

Med PlanWire fra Leerbaek har du helt frie hænder til at indrette dit hjem med planter, præcis som du vil.

Kombiner den gerne med PlantWire i størrelse large for et varieret udtryk.

PlantWire, Small, Black, Leerbaek

Produktinformation

Materiale
Metal

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om