Triblinispande fra de Buyer - Håndsmedet pande fra Frankrig

320,00 kr.
Inkl. moms

Triblinispande i jern

Herlig jernpande til blinis - nemt og hurigt at lave 3 stk. på én gang. Brug også panden, når der skal laves amerkanske pandekager til brunch.

Panden er lavet af 100% økologisk jern (kulstål) - meget hård og stærk pande, der kun bliver bedre med tiden.

Panden er helt uden kemikaler.

Triblinispanden kan bruges på alle varmekilder: gas, grill, bål, ovn og selvfølgelig også induktion.

Antal

Mål: Ø27 cm

Materiale: Jern (Kulstål)

Vedligehold: Vaskes i varmt vand - ingen sulfo, og smøres med lidt madolie

Triblinispande i jern

Herlig jernpande til blinis - nemt og hurigt at lave 3 stk. på én gang. Brug også panden, når der skal laves amerkanske pandekager til brunch.

Panden er lavet af 100% økologisk jern (kulstål) - meget hård og stærk pande, der kun bliver bedre med tiden.

Panden er helt uden kemikaler og kan bruges på alle varmekilder - også induktion.

Her får du opskriften på lækre blinis - hurtig og lækker forret med stenbiderrogn.

Blinis

Opskriften er til 4 personer:

10 g gær

2 dl mælk

1 æg

1 dl boghvedemel  (50g)

1 dl hvedemel (60g)

1/2 tsk groft salt

2 spsk. creme fraiche

Smør til stegning.

Mælken lunes og gæren opløses heri.

Ægget deles og blommen røres sammen med mælk og gær.

Hviden gemmes.

Rør begge slags mel i sammen med saltet.

Cremefraichen røres i herefter.

Dæk dejen til og lad den hæve ca. 1 time.

Rør den let. Pisk æggehviden helt stiv og rør denne forsigtigt i dejen, lige før bagning af blinis starter.

Smelt lidt smør på blinispanden - og bag dine blinis til de er gyldne på begge sider. De skal værre gennembagte.

Tag dem af panden og hold dem varme.

(Blinis kan evt. bages dagen i forvejen og lunes før servering.)

Serveres med stenbiderrogn, finthakkede rødløg og creme fraiche.

Nyd en lækker flaske hvidvin eller champagne til.

Bon appétit!

Blinis pande fra de Buyer

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om