Julestjerner - Papirstjerner, 2 stk. Lys grå - House Doctor

40,00 kr.
Inkl. moms

Julestjerner - Star - fra House Doctor

Star julestjerne fra House Doctor er en smuk grå julestjerne lavet af papir, som passer ind i langt de flestes julehjem - og med disse ornamenter kan du hurtigt og nemt gøre din julepyntning enkel og smuk.

Stjernen samles ved at binde en knude på den grå snor, som allerede er isat på papirstjernen. 

Hæng julestjernen op i vinduet eller i loftet sammen med andre papirstjerner i flere farvevarianter og størrelser. På den måde kan du skabe smukke julemiljøer i dit hjem.

Star 5 benet papirstjerne måler 25 cm i bredden og kommer i en trekantet æske, som du kan opbevare stjernen i og genbruge den år efter år.

Antal

Farve: Lys grå

Mål: B25 cm

Indhold: Pakke med 2 stk.

Julestjerne - Star - fra House Doctor.

Papirjulestjernen Star fra House Doctor er en smuk grå julestjerne lavet af papir, som passer ind i langt de flestes julehjem. Med julestjernen kan du hurtigt og nemt gøre din julepyntning enkel og smuk.

Stjernen kommer med en isat grå snor, som du binder sammen og vupti, så er stjernen klar til at blive hængt op.

Det er smukt at kombinere julestjernen med andre papirornamenter, som hjerter og juletræer og selvfølgelig også en smuk og dekorativ mistelten.

Star måler 25 cm i bredden og kommer i en trekantet æske, som du kan bruge til opbevaring af papirstjernen resten af året. Dermed opnår papirstjernen også en lang levetid og et mere miljøvenligt perspektiv.

2 stk. Julestjerner, papirstjerner, lys grå, Ø25 cm

Produktinformation

Materiale
Papir

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om