Toiletrulleholder i sort metal til væg

500,00 kr.
Inkl. moms

Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design

Mål: H20 x D10,5 x B14 cm

Materiale: Sortmalet metal

Opsætning: Dobbeltklæbende 3M VHB tape er monteret på bagsiden af vingerne. 

Denne toiletrulleholder er en anderledes unik og funktionel holder til toiletpapir, der med sit enkle formsprog giver et lækkert æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i sortmalet metal, med en meget stærk dobbeltklæbende 3M tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader - også glasvægge.

Til denne toiletrulleholder skal der ikke bores huller i væggen, så den er også perfekt, hvis du bor til leje og ikke må bore huller i væggen eller hvis du blot ønsker et elegant og minimalistisk udtryk på dit badeværelse.

Gratis fragt!

Antal

Toiletrulleholder i sort pulverlakeret metal fra by Brorson

GRATIS FRAGT!

Toiletrulleholder i sortmalet metal fra by Brorson

Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design.

Denne holder er en anderledes unik og funktionel holder til toiletpapir, der giver et lækkert æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i sortmalet metal, med dobbeltklæbende 3M VHB tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader. Til denne toiletrulleholder skal der ikke bores huller i væggen, så den passer perfekt hvis du bor til leje, eller hvis du blot ønsker et elegant og minimalistisk udtryk på dit badeværelse i dansk design.

Toiletrulleholderen kan tages af væggen så du kan flytte rundt på den og tage den med dig, hvis du flytte.

Toiletrulleholderen er lavet i sortmalet metal med en mat overflade. Overfladen bevirker at toiletrulleholderen er let at tørre af og ikke er så modtagelig overfor fedtede fingre og snavs.

Den smarte og elegante toiletrulleholder er let at gøre klar til brug. Du skal blot fjerne lineren, sætte den op og nyde synet. Dernæst kan du betjene den fra begge sider: placer blot toiletrullen i toiletrulleholderen og træk papiret ud gennnem sprækken. 

Smukt, stilrent tilbehør til dig der ønsker et lækkert, nordisk udtryk på dit badeværelse. 

3M anbefaler at toiletrulleholderen ikke sættes på vinyltapet og imprægnerede eller smudsafvisende overflader. Det er også vigtigt, at 3M tapen får lov til at hærde i 72 timer, så den stærke lim på tapen får et godt greb på væggen. 

Toiletrulleholderen er dansk produceret og leveres i en gaveæske. 

Den stilrene toiletrulleholder fås også i hvid.

Gratis levering!

by Brorson - Dansk Design produceret i Danmark

by Brorson er dansk design med inspiration fra den historiske designtradition, som kendetegner godt dansk design. Stilen er tidløs og minimalistisk. 

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at se og røre de lækre toiletrulleholdere i vores butik ved Viborg "Butik by Brorson"

571325 - Toiletrulleholder i metal, Sort, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Metal
Farve
Sort
Størrelse
H 20 x D 10,5 x B 14 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om