Tæppe eller gulvtæppe i naturproduktet hamp 60 x 90 cm

350,00 kr.
Inkl. moms

Lækkert tæppe fra Tell Me More

Størrelse: B 60 cm x L 90 cm 

Materiale: Hamp

Farve: Natur

NORMALPRIS 450,- / KAMPAGNETILBUD 350,-

BEMÆRK! KUN 6 STK. TILBAGE!

Dette smukke tæppe er 100% naturlig fra materiale til det færdige produkt.

Tæppet er lavet af det naturlige materiale hamp og indfarvet med naturlig plantefarve.

Tæppet er håndvævet med bred og grov struktur og sammen med det naturlige hampmateriale bliver hvert tæppe et unikt eksemplar. 

Hamptæppet måle 60 cm i bredden og 90 cm i længden og er dermed også velegnet at lægge ved terrassedøre, på badeværelser, i køkkener, i soveværelser ved senge og på gangarealer.

Det er ikke så ofte at man kan finde så lækkert et tæppe, som både har den brede og grove struktur, der fuldender det naturlige look.

Antal

Hamptæpper fra Tell Me More er lavet i hånden af talentfulde håndværkere. 

Håndvævede hamptæpper er et håndværk med en lang tradition. 

Hamptråden kommer fra barken fra den hurtigtvoksende plantehamp. Det er et materiale, der vides at være snavsafvisende og holdbart.

Når tæppet er vævet, og tråden slutter, bindes en ny tråd til den første, hvilket betyder, at løse trådender kan stikke ud fra tæppet. Hvis en løs tråd til sidst bliver synlig, kan du prøve at lægge den ned gennem tæppet eller skære den forsigtigt med en saks.

Hamptråd kan makulere fibre i begyndelsen, det påvirker ikke kvaliteten eller udseendet af tæppet, men det kan opfattes som beskidt. For at slippe af med overskydende fibre, støvsuges regelmæssigt på begge sider.

Rengør tæppet ved at støvsuge det, og fjern eventuelle pletter med en ren opvaskbørste eller en fugtig klud. For at vaske hele tæppet anbefaler vi at overlade det til en professionel tæpperenser.

Gulvtæppe 60 x 90 cm, Hamp, Tell me more

Produktinformation

Materiale
Hamp
Farve
Natur
Størrelse
B 60,0 cm x L 90,0 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om