Shape lysestager i træ fra by brorson

Shape Lysestager i Natur Eg 3 Størrelser

250,00 kr.
Inkl. moms

Shape lysestager fra by Brorson

Størrelser:

Small: H 16 x Ø 4.5 cm
Medium: 
H 20 x Ø 4.5 cm
Large: 
H 24 x Ø 4.5 cm

Disse flotte og stilrene lysestager er elegante og smukke at have stående samlet eller hver for sig. Shape lysestagerne er lavet i et smukt organisk og stilrent design, der gør dem til tidløse klassikere der kan holde gennem hele livet. 
Brug dem i vindueskarmen, på spise- eller sofabordet eller på skænken for, at skabe et hyggeligt og stemningsfuldt udtryk i dit hjem.

Shape lysestagerne passer til kronelys og bedelys. Hver lysestage har en metalindsats, som kan tages ud, så man nemt kan skifte det brugte kronelys ud med et nyt.

Shape lysestagerne fås også i en smuk sort udgave i egetræ

Vælg variant
Antal

Shape lysestager fra by Brorson

Vælg mellen 3 elegante Shape lysestager i naturfarvet eg i forskellige størrelser.

Du kan naturligvis også købe alle 3 lysestager i en flot gaveæske.


Disse flotte og stilrene lysestager er smukke at have stående samlet eller hver for sig. Kombinér gerne flere størrelser og farver, og skab en personlig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem.

Med deres enkle design er lysestagerne også perfekte at give i gave, da de passer ind i absolut alle hjem. Vi garanterer at den heldige modtager bliver rigtig glad for disse Shape lysestager. 

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Shape lysestagerne lavet i FSC certificeret egetræ. Dette betyder, at der ikke fældes mere træ i en given skov, end skoven selv kan nå at reproducere - og det er noget vi sætter stor pris på hos by Brorson. 
Hos os er bæredygtig produktion et absolut krav til vores produkter. Når du handler hos os, sikrer vi dig naturlige, bæredygtige produkter der kan holde i rigtig mange år. 

Shape lysestagerne passer til kronelys og bedelys. Hver lysestage har en metalindsats, som kan tages ud, så man nemt kan skifte det brugte kronelys ud med et nyt. Leg gerne med lys i forskellige farver for, at skabe variation og liv. 

571359 Shape Lysestager, Natur, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Farve
Natur
Størrelse
Lille: H 16 x Ø 4.5 cm
Mellem: H 20 x Ø 4.5 cm
Stor: H 24 x Ø 4.5 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om