Lammeskind i Ægte Uld Mørkt på TILBUD!
  • Lammeskind i Ægte Uld Mørkt på TILBUD!
  • Gråt Lammeskind fra Ib Laursen
  • Varmt & Stort Lammeskind i Ægte Uld TILBUD!

Lammeskind i Lækkert Blødt Gråbrunt Uld 95 cm

495,00 kr.
Inkl. moms

Lækkert blødt lammeskind i smuk smoke farve

Længde: B 65 x L 95 cm

Materiale: Lammeskind

Farve: Smoke

Lager: Ja

NORMALPRIS 695,- / NU KUN 495,-

BEMÆRK! KUN 1 STK. TILBAGE!

Det store lammeskind har en lækker gråbrun farve, der passer smukt ind i både den lyse nordiske indretning og den mere maksimalistiske indretningsstil.
Brug det bløde og tætte skind i sofaen, yndlings lænestolen eller måske til spisebords stolene for at tilføre hjemmet ekstra varme og hygge.
Skindet gør sig også flot ovenpå sengetæppet og kan være med til at give soveværelset et lidt mere luksuriøst udtryk.

Er du glad for at sidde udendørs i de koldere måneder, vil lammeskindet også være virkelig flot i havemøblerne, på bænken eller til at holde sig varm med foran bålet.

Antal

Materiale: Lammeskind

Farve: Smoke

Størrelse: B65 x L95 cm

Vask: Dry clean

Dette tætte lammeskind fra Ib Laursen er så fantastisk blødt, at det er svært at slippe igen. Selve ulden er meget karakteristisk og består af tætte og bløde hår.


Skindet har en dejligt afslappende effekt, og den fine gråbrune farve passer smukt ind i både den lyse nordiske indretning og den mere maksimalistiske indretningsstil. 
Læg eksempelvis lammeskindet i sofaen for, at gøre den endnu mere indbydende og hyggelig. Det samme gør sig gældende for dine lænestole - har dine lænestole også fodskamler, kan skindet med fordel lægges på disse og være med til at holde fødderne dejligt varme hele vinteren. 

Er du udendørstypen passer lammeskindende også perfekt til dette formål. Nyder du at drikke din kaffe i den kolde morgenluft eller drikke et glas vin på terrassen er de bløde skind gode at sidde i eller lægge over benene så du kan holde varmen. Lammene som skindet kommer fra, har deres naturlige gang i de kolde bjerge og deres uld er kendt for deres evne til at holde kulden ude.

Med de smukke, bløde lammeskind fra Ib Laursen er du sikret en varm og hyggelig vinter.

Plej dine skind korrekt.

Det er vigtigt at du plejer dit skind for på den måde at holde det lækkert og flot. Uanset om det er lammeskind, gedeskind, rensdyrskind eller et andet bør du følge vores plejeråd. Vask af lammeskind kan variere fra f.eks. Islandske til New Zealandske.

Generel pleje af skind:

  • ryst dit skind regelmæssigt
  • støvsug det med jævne mellemrum ved lav sugestyrke
  • luft gerne skindet i frostvejr (dog aldrig i direkte sollys)
  • børst skindet igennem for at holde det flot og fint (pga. krøllerne i ulden anbefales det IKKE at børste tibetanske og lammeskind)

Vil du være sikker på korrekt pleje, så kan et professionelt renseri anbefales, men du kan sagtens klare det selv ved hjælp af vores råd.

Lammeskind, Smoke, Ib Laursen

Produktinformation

Materiale
Lammeskind
Farve
Smoke
Størrelse
B 65 x L 95 cm

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om