Simple lysestage i sort pulverlakeret metal

395,00 kr.
Inkl. moms

Simple lysestage i pulverlakeret metal fra by Brorson. 

Størrelse: H 3,5 cm x Ø 17 cm

Materiale: pulverlakeret metal

Farve: sort

Sort by Brorson lysestage til kronelys og høje antiklys

Denne flotte lysestage er designet i et klassisk og stilrent udtryk, der gør den perfekt til ethvert hjem. Lysestagens fod kan bruges som en dekorationsflade, hvor du kan lave smukt stilleben af eksempelvis fine figurer eller sæsonens kviste og blomster. 

Stil lysestagen på reolen, et lille bord eller måske i vindueskarmen som et dekorativt indslag der skaber lys og varme. 

Antal

Dekorationslysestage i sort metal fra by Brorson

Med denne skønne lysestage i sortmalet metal, er det nemt at skabe hygge i boligen. Lysestagen har en smuk og enkel form som indbyder til, at du bruger dekorationsfladen til at pynte med flotte figurer og skaber dit eget, unikke udtryk.

Du kan også dekorere med kviste fra haven, kastanjer eller måske fine fugleæg. Du kan være så kreativ du har lyst til og lave dit helt eget stilleben med dine yndlings pyntegenstande. 

Med denne stilrene lysestage fra by Brorson kan du tilpasse dit stilleben efter sæson og højtid, og skabe varierede designelementer til din bolig. Det tilfører en spændende følelse at du ændrer designet gennem tiden, og vil med garanti resultere i komplimenter fra venner og familie. 

Lysestagen er perfekt på et lille bord i entréen, reolen i stuen eller i vindueskarmen, som et fint og meget dekorativt indslag.
Er du mere praktisk anlagt og vil gerne have, at dine ting både er smukke og brugbare, kan du placere lysestagen på spisebordet og stille salt- og peberbøssen på den. 

Stagens hul til lys passer perfekt til kronelys og bedelys. Vil du gerne have et mere nostalgisk look, anbefaler by Brorson at du bruger håndlavede kertelys der er en smuk hilsen til fortiden. 

571353 Lysestage Simple Black, by Brorson

Produktinformation

Materiale
Metal
Farve
Sort
Størrelse
H 3,5 cm x Ø 17,0 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om