Træbakker i Røget Eg i Tre Størrelser

995,00 kr.
Inkl. moms

Størrelser:

Small: H 1,8 x L 24 x B 12 cm  / 250,-

Medium: H 1,8 x L 24 x B 24 cm  / 350,-

Large: H 1,8 x L 36 x B 24 cm  / 495,-

Samlet sæt: KUN 995,-

Materiale: Egetræ

Farve: Røget eg

Smukke træbakker i røget eg

Disse træbakker fra by Brorson er et smukt sæt af bakker i røget eg, der er velegnet til servering af drikkevarer, snacks og endda til servering af lækre retter og madvarer.

Kvalitets bakkesæt i enkelt og stilrent design. Den mindste bakke er oplagt at samle salt- & peberkværne på eller til at samle sæber og hudplejeprodukter på.

Træbakkerne er også ideele til servering af lækkert brød og kage.

Den mellemste og den største bakke er også smuk at bruge med et par smukke lysestager og små vaser. Træbakkerne er ideelle til at skabe dit eget personlige stilleben. 

Vælg variant
Antal

Træbakker i røget eg

Dark Oak bakkerne fra by Brorson er et smukt sæt af bakker i røget eg, der er velegnet til servering af drikkevarer eller snacks. 

Kvalitets bakkesæt i enkelt og stilrent design. Brug træbakkerne til servering af en kop kaffe med et lækkert stykke kage, eller brug bakkerne til opbevaring af smykker, ure, sæber eller hudplejeprodukter. Bakkerne tager sig også godt ud i stuen med et par smukke lysestager og små vaser. Træbakkerne er ideelle til at skabe dit eget personlige stilleben. 

Særligt den store træbakke er god at bruge som serveringsbakke, når du skal ud og sidde på terassen om sommeren. 

Bakkerne er alsidige og kan anvendes i alle boligens rum. 

Inddrag det naturlige i dit hjem og brug træbakkerne til at skabe en ægte nordisk æstetik. 

Dark Oak træbakkerne er, udover at være røget, behandlet med en fødevaregodkendt bioolie som muliggør at bakkerne også kan bruges som tallerkener. Server maden direkte på træbakkerne og opnå et lækkert nordisk udtryk til din middag. 

Danskproducerede træbakker i røget eg med glat og blød overflade. 

Bunden på bakkerne er udfræset, så bakkerne er lette at tage op fra bordet. Udfræsningen gør det også let at stable bakkerne ovenpå hinanden. Dette gør bakkerne lette at opbevare inde i skabet eller kan skabe et mere tredimesionelt udtryk. Stabel eksempelvis to af træbakkerne ovenpå hinanden og indret dit stilleben i flere niveauer. 

Dansk håndværk til dit hjem.

by Brorson - Dansk Design produceret i Danmark

by Brorson er dansk design med inspiration fra den historiske designtradtion, som kendetegner godt dansk design. Stilen er tidløs og minimalistisk. 

Har du spørgsmål om produktet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rikke@bybrorson.dk eller på telefon 23240903.

Der er også mulighed for både at se og røre de lækre bakker i vores butik ved Viborg "Butik by Brorson"

571280 - Træbakke, Røget eg, 3 størrelser

Produktinformation

Materiale
Egetræ
Farve
Mørkebrun
Størrelse
Large H 1,8 x L 36 x B 24 cm
Medium H 1,8 x L 24 x B 24 cm
Small H 1,8 x L 24 x B 12 cm
Produktionsland
Danmark

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om