Produkter

Produkter

Liste over varer efter mærke Bergs Potter

Bergs Potter - Håndlavede Lerkrukker & Lysestager

Bergs Potter er en gammel, dansk familieejet virskomhed fra 1942.

Potterne bliver håndlavet i Toscana af lokale pottemagere - et traditionelt håndværk, der er blevet videregivet fra generation til generation i Toscana.

Bergs Potter - Håndlavede Lerkrukker & Lysestager

Hvis planter kunne tale ville de fortælle, at de har det allerbedst i gode lerpotter. Her kan rødderne ånde, og leret holde godt på fugten. Netop dette har det danske brand Bergs Potter specialiseret sig i.

Bergs Potter er en gammel, dansk familieejet virksomhed. Potterne bliver håndlavet i Toscana af lokale pottemagere - et traditionelt håndværk, der er blevet videregivet fra generation til generation i Toscana. De bruger det bedst certificerede italienske  kvalitetsler med høj densitet. Det gør krukkerne modstandsdygtige over for frost uden brugen af skadelige tilsætningsstoffer, tillader luft til rødderne og bevarer samtidig fugt på grund af lerets høje kvalitet, hvilket giver planterne de optimale vækstbetingelser.

Bergs Potter fokuserer på kvalitet og bæredygtighed i alle aspekter af det, de laver, og deres produkter er skabt til at holde i generationer, hvis de bliver behandlet ordentligt.

 • Lysestage Grey The...

  130,00 kr.

  Farve: Grå

  Mål: Ø 9 x H 5,5 cm

  Materiale: Terracotta

  Smuk og enkel lysestage fra Bergs Potter.

  Lysestagen The Hoff Pot er lavet af grå terracotta og deraf navnet Grey for den grå terracotta. Lysestagen måler 9 cm i diameter og højden er 5,5 cm.

  Lysestagen er beregnet til kronelys, keglelys og fyrfadslys.

  Lysestagen er tidløs og kan bruges året rundt og selvfølgelig også til jul. Sæt lysestagen på en lysbakke med andre lysestager og skab et smukt stilleben. Du kan også skabe et andet udtryk på lysestagen, ved at stable flere lysestager ovenpå hinanden og dermed få en højere lysestage.

  Der vil forekomme farvevariation på Grey lysestagerne.

 • Lysestage Grøn The...

  150,00 kr.

  Farve: Emerald Grøn

  Mål: Ø 9 x H 5,5 cm

  Materiale: Terracotta m. glasering

  Smuk og enkel lysestage fra Bergs Potter.

  Lysestagen The Hoff er lavet af terracotta og efterfølgende fået den smukkeste emerald grønne glasering. Lysestagen måler 9 cm i diameter og højden er 5,5 cm.

  Lysestagen er beregnet til kronelys, kertelys og fyrfadslys.

  Lysestagen er tidløs og kan bruges året rundt og selvfølgelig også til jul. Sæt lysestagen på en lysbakke med andre lysestager og skab et smukt stilleben.

  Du kan også skabe et andet udtryk på lysestagen, ved at sætte flere lysestager ovenpå hinanden og dermed få en højere lysestage.

 • Lysestage Rose The...

  130,00 kr.

  Farve: Rose

  Mål: Ø 9 x H 5,5 cm

  Materiale: Terracotta

  Smuk og enkel lysestage fra Bergs Potter.

  Lysestagen The Hoff er lavet af terracotta og deraf navnet Rose for de rosafarvede terracotta. Lysestagen måler 9 cm i diameter og højden er 5,5 cm.

  Lysestagen er beregnet til kronelys, kertelys og fyrfadslys.

  Lysestagen er tidløs og kan bruges året rundt og selvfølgelig også til jul. Sæt lysestagen på en lysbakke med andre lysestager og skab et smukt stilleben.Du kan også skabe et andet udtryk på lysestagen, ved at sætte flere lysestager ovenpå hinanden og dermed få en højere lysestage.

  Der vil forekomme farvevariation på Rose lysestagerne.