Liste over varer efter mærke Leerbaek

LEERBAEK elsker naturen og går derfor op i at arbejde med bæredygtigt design og produktion. Samtidig vil LEERBAEK gerne skabe flere muligheder for at man særligt i byerne selv kan dyrke nogle af ens egne råvarer. Det er en langt mere bæredygtigt at dyrke dem i sin køkkenhave sammenlignet med, hvis man tager en tur ned i supermarkedet. Ved at dyrke sine egne grøntsager eller krydderurter sparer man nemlig naturen for blandt andet forurening skabt af plantegifte og transport. 

Miljøet er indtænkt i designet fra tanke til færdigt produkt.

 • Plantwire | Large | Ø...

  250,00 kr.

  Farve: Sort

  Mål: Ø 14 cm

  Materiale: Metal

  Plantwire til urtepotter fra danske Leerbaek

  Stilfuld, klassisk og funktionel væghængt holder til urtepotter.

  Plantwiren har en stilren sort farve som komplimenterer naturens egne farver på smukkeste vis.

  Denne seje plantwire er helt perfekt til at skæve et unikt, spændende udtryk på væggen og kan bruges til eksempelvis krydderurterne i køkkenet eller stueplanter i boligens andre rum.

  Denne væghængte plantwire hænger virkelig smukt på vægge, både alene og i et mix med plantwiren i størrelse small fra Leerbaek. 

 • Plantwire | Small | Ø...

  200,00 kr.

  Farve: Sort

  Mål: Ø 10 cm

  Materiale: Metal


  Enkel plantwire fra Leerbaek.

  Brug plantwiren til at hænge dine krydderurter op i køkkenet eller lav en flot vertical garden i stuen og måske entréen. Planter i hjemmet er med til at skabe liv og et bedre indemiljø. Sætter du eksempelvis en hængeplante op på væggen kan du få en flot, anderledes vægdekoration som kan komplimentere din kunst på væggene.

  Hos by Brorson er vi vilde med at bringe naturen indendøre og idéen om at indrette hjemmets vægge på en helt ny måde. Plantwiren er lavet i metal som gør at den kan bruges båden indendørs og udendørs. Har du altan eller terrasse og vil du gerne have en masse potteplanter derude, men vil du ikke bruge for meget af gulvpladsen, er plantwiren perfekt fordi du netop har mulighed for at indrette opad.