Plantekurve

 • Plantekurve i grov...

  1.500,00 kr.

  Plantekurve i grov naturrattan

  Mål: Large Ø60 x H54 / Small Ø46 x H45 cm

  Farve: Naturgrå

  Sæt med 2 flettede plantekurve i grov rattan.

  Fragtfri levering.

  Plantekurve er virkelig smukke på terrassen og giver masser af liv, hygge og stemning. Brug plantekurvene ved hoveddøren og på terrassen. Kurvene kan også med fordel bruges i hjemmet til opbevaring.

  Plantekurvene er monteret med sort kraftig plastik og kan plantes til med stort set alle typer buske, træer og blomster.

  Plantekurvene har hver 2 håndtag og er derfor mere mobile og nemme at flytte rundt med. Jeg anbefaler, at du klipper et par huller bunden af plastikken, så overskudsvand kan løbe fra planternes rødder. Husk også altid at lægge et godt dræn af f.eks. leca i bunden af plantekurvene, så rødderne kan få luft.

 • Plantekurve i rattan -...

  1.500,00 kr.

  Mål: Large Ø54 x H42 / Medium Ø40 x H34 / Small Ø35 x H30 cm

  Farve: Naturgrå

  Antal: 3 stk.

  Fragtfri levering.

  Smukke og robuste plantekurve i rattan.

  Flettede rattankurve er virkelig smukke på terrassen og giver masser af liv, hygge og stemning. Brug plantekurvene ved hoveddøren og på terrassen.

  Disse 3 plantekurve er monteret med sort kraftig plastik og kan plantes til med stort set alle typer buske, træer og blomster.

  Plantekurvene har hver 2 håndtag og er derfor mere mobile og nemme at flytte rundt med. Jeg anbefaler, at du klipper et par huller bunden af plastikken, så overskudsvand kan løbe fra planternes rødder. Husk også altid at lægge et godt dræn af f.eks. lecakugler i bunden af plantekurvene, så rødderne kan få luft.