Tasker

Tasker

Tasker

 • Picnictaske /...

  185,00 kr.

  Mål: H38 x B30 x D18 cm

  Farve: Grå

  Materiale: Bomuld, aluminium, papir og læder

  Har du også hang til at nyde måltider i det fri er denne praktiske picnicrygsæk er musthave.

  Med picnicrygsækken holder du dine drikkevarer og madvarer forfriskende kolde og kølige.

  Denne picnicrygsæk fungerer som en køletaske med isolerende vægge af aluminium og bomuld. Den har 1 praktisk bæresele til ryg og skulder. Ved at bære rygsækken på skulderen, slipper du for at gå helt sidelæns og få ondt i arm og hånd, som du finder stedet, hvor måltidet skal nydes.

  Picnicrygsækken er lavet med et smart lille stykke læder i toppen af de to håndtag, så de ikke skærer i hånden, når du løfter den op.

 • Rygsæk - Læder -...

  899,00 kr.

  Rygsæk og computertaske i stilrent design

  Flot rygskæk/computertaske i lækkert, enkelt design. Den perfekte taske til dig der kan lide at have hænderne fri. Rygsækken har en inderlomme som passer til din computer. Vatteringen i inderlommen gør at din computer er godt beskyttet. 

  Brug rygsækken til hverdag når du skal i skole eller på arbejde, eller tag den med på storbyferien så du har hænderne fri til at tage billeder eller købe souvenirs!

  Den perfekte konfirmationsgave til både den smarte unge mand og den stilsikre unge kvinde.

 • Yogataske / Shopper -...

  200,00 kr.

  KUN 1 STK TILBAGE!

  FØR 320,- / NU KUN 200,-

  Rummelig og smart taske fra House Doctor

  Skøn og rummelig taske fra House Doctor - den perfekte yogataske. Om du bruger tasken til træning, til indkøb, når du skal på weekend-tur eller ud at rejse, så bliver weekendtasken din trofaste følgesvend. 

  Tasken er stor og rummelig med plads til alle dine ting. Weekend tasken er lavet i kraftig kanvas i en skøn armygrøn med små læderdetaljer og to udvendige lommer. Tasken er lukket med en trykknap. Weekend tasken har også to praktiske håndtag, så du nemt kan bære den over skulderen.

  Tasken må ikke vaskes i maskinen, men skal renses.