Livsstil

På bybrorson.dk kan du finde lækre livstilsprodukter som tasker, punge, cremer og sæber.

 • Altum håndcreme -...

  50,00 kr.

  Altum Amber håndcreme - Ib Laursen

  Altum Amber håndcreme bringer nyt liv & næring til din hud. Håndcremen er fri for parabener og ftalater - der er kun brugt naturlige ingredienser. Der er heller ikke brugt farvestoffer og parfume - kun essentielle olier.

  Håndcremen Altum Amber indeholder ekstrakt fra den meget sunde og vitaminrige havtorn - som giver dig en oprigtig og uspoleret følelse af ægte velvære. Havtorn stimulerer regenerering af huden, og virker let antiinflammatorisk og astringerende.

  Altum på latin betyder højvande eller tidevand - hele ideen bag Altum skincare & wellness er netop dette enestående naturfænomen, som finder sted to gange i døgnet, og som renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet.

 • Picnictaske /...

  185,00 kr.

  Mål: H38 x B30 x D18 cm

  Farve: Grå

  Materiale: Bomuld, aluminium, papir og læder

  Har du også hang til at nyde måltider i det fri er denne praktiske picnicrygsæk er musthave.

  Med picnicrygsækken holder du dine drikkevarer og madvarer forfriskende kolde og kølige.

  Denne picnicrygsæk fungerer som en køletaske med isolerende vægge af aluminium og bomuld. Den har 1 praktisk bæresele til ryg og skulder. Ved at bære rygsækken på skulderen, slipper du for at gå helt sidelæns og få ondt i arm og hånd, som du finder stedet, hvor måltidet skal nydes.

  Picnicrygsækken er lavet med et smart lille stykke læder i toppen af de to håndtag, så de ikke skærer i hånden, når du løfter den op.

 • Rygsæk - Læder -...

  899,00 kr.

  Rygsæk og computertaske i stilrent design

  Flot rygskæk/computertaske i lækkert, enkelt design. Den perfekte taske til dig der kan lide at have hænderne fri. Rygsækken har en inderlomme som passer til din computer. Vatteringen i inderlommen gør at din computer er godt beskyttet. 

  Brug rygsækken til hverdag når du skal i skole eller på arbejde, eller tag den med på storbyferien så du har hænderne fri til at tage billeder eller købe souvenirs!

  Den perfekte konfirmationsgave til både den smarte unge mand og den stilsikre unge kvinde.

 • Skind Shopper - Læder...

  1.450,00 kr.

  Shopper taske i smukt skinnende kalvelæder

  Denne flotte shopper taske er indrettet med et stort hovedrum, med flere små rum indeni. Heri kan du både have din computer, din mobiltelefon, kosmetikpung, din yogamåtte og en vandflaske. Tasken er rummelig uden at den bliver for stor. 

  Shopper tasken har en ekstra lomme udenpå, som er ideel til dine nøgler og din tablet. 

  Denne taske passer perfekt til kvinden som skal have mange ting med, men som ikke bryder som rod i ét stort rum. 

  Smuk skindtaske som prikken over iét til hverdagslooket og til festkjolen.

 • Yogataske / Shopper -...

  200,00 kr.

  KUN 1 STK TILBAGE!

  FØR 320,- / NU KUN 200,-

  Rummelig og smart taske fra House Doctor

  Skøn og rummelig taske fra House Doctor - den perfekte yogataske. Om du bruger tasken til træning, til indkøb, når du skal på weekend-tur eller ud at rejse, så bliver weekendtasken din trofaste følgesvend. 

  Tasken er stor og rummelig med plads til alle dine ting. Weekend tasken er lavet i kraftig kanvas i en skøn armygrøn med små læderdetaljer og to udvendige lommer. Tasken er lukket med en trykknap. Weekend tasken har også to praktiske håndtag, så du nemt kan bære den over skulderen.

  Tasken må ikke vaskes i maskinen, men skal renses.