Udebord

Udebord

Udebord

Køkkenet rykker udenfor og bliver praktisk og anvendeligt med et udebord til både grill og madlavning. by Brorson forhandler både Morsø og Ofyr udeborde. 

 • OFYR udebord i teaktræ...

  8.245,00 kr.

  Størrelse: H 87 cm x B 90 cm

  Materiale: corten stål og teak træ

  Dette smukke OFYR-bord er inklusiv et solidt skærebræt i teak wood som bordplade. Det er klar til forberedelse af enhver slags mad, en bakke til opbevaring af olier, krydderurter mm. og ikke mindst plads til opbevaring af brænde. Bordet er fremstillet i robust cortenstål, hvilket gør det til den perfekte ledsager til de klassiske OFYR-modeller. Dette bord er perfekt til at fuldende ethvert udekøkken som mangler den sidste lækre detalje, og giver mulighed for at bringe venner og familie endnu nærmere den udendørs madlavning. 
  For at opnå den bedste og mest optimale vedligeholdelse skal bordet stå til -eller overdækket for at undgå vand.

 • Udebord GARDEN i...

  4.195,00 kr.

  Morsø Garden udebord

  Morsø Garden udebord 60 x 120 cm. Fremstillet i sort pulverlakeret stål og med håndtag og kroge i rustfri stål. 4 stk. drejelige hjul med 2 bremser. Velegnet som bord til udekøkkenet og placering af Forno Gasgrill. 60 x 80 x 120 cm. 60kg. Leveres usamlet. 

 • Udebord TERRA i...

  3.195,00 kr.

  Terra-udebordet er et kvadratisk bord (B60 x D60 x H80 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terrasser og altaner.

  Bordet er den perfekte base for Morsø Forno, der er plads til optændingsbrænde, samtidig er det elegante og stilrene bord egnet som supplerende serverings- & anretterbord.

  De små robuste hjul gør det nemt at flytte bordet – ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål.

  Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng til forskellige grillredskaber. Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade.

  Materiale: Pulverlakeret stål, håndtag i rustfrit stål
  Farve: sort
  Mål: D60 × B60 × H80 cm
  Vægt: 40 kg